Anca & Mircea

Alegerea lor a fost echipa Imaginea Nuntii Tale!

Anca și Mircea erau pe punctul de a se căsători și erau în căutarea unui fotograf de nuntă si a unei echipe video pentru nunta lor. Au auzit că un târg de nuntă urma să aibă loc și au hotărât să meargă să vadă ce opțiuni au. Au încercat să găsească pe cineva care să se potrivească cu bugetul lor și să ofere servicii de înaltă calitate.

La târgul de nuntă organizat de Mariage Fest, Anca și Mircea au văzut o mulțime de standuri cu fotografi de nuntă care își prezentau portofoliul. Au început să viziteze fiecare stand, să vorbească cu fotografi și să vadă ce pot oferi. Dar, de fiecare dată când plecau de la un stand, erau lăsați cu un gust amar în gură. Nici unul dintre expozantii de pe partea foto-video nu li se potrivea nevoilor lor.

Au ajuns la standul nostru, unde i-am întâmpinat cu zâmbete și voie bună. Anca și Mircea au decis să se oprească și să vorbească cu noi. Am început să le vorbim, să le arătăm  portofoliul nostru și să le povestim despre stilul nostru de fotografiere și filmare, explicându-le cum se pot surprinde momentele speciale și emoțiile din ziua nunții lor. Ei au fost impresionați de calitatea fotografiilor si filmărilor noastre. Am început să le oferim din experiența noastră sfaturi valoroase despre cum ar putea să organizeze mai bine evenimentul, cum să aibă o agendă mai bine structurată pentru fotografiere si filmare nunta, precum și cum să profite de lumina naturală a zilei pentru a obține cele mai bune fotografii. Au hotarât pe loc că vor să colaboreze cu noi. Am acceptat cu bucurie sa le fim alături in cea mai importantă zi a vieții lor de cuplu.  

Ziua nunții lor

Timpul a trecut și ziua nunții lor a venit. Era o zi frumoasă de vară și toată lumea era pregătită pentru cel mai mare eveniment al anului – nunta. Intreaga echipa foto-video nunta a fost prezentă încă de la primele ore ale dimineții pentru a surprinde cele mai importante momente ale pregătirii miresei și mirelui. Pe tot parcursul zilei, am fost mereu prezenți, cu ochii în permanență la căutarea celor mai bune unghiuri și cadre, pentru a capta amintiri de neuitat.

Pe măsură ce oaspeții au început să sosească, am început să fotografiem si să filmam acele momente speciale, cum ar fi când mireasa a ieșit din mașină și și-a făcut intrarea triumfală în biserică. Am reușit să prindem și expresiile emoționale ale părinților care o așteptau cu nerăbdare pe mireasă.

După ceremonia religioasă, am făcut fotografiile de grup cu mirele, mireasa și familia lor apropiată. În timp ce luam aceste fotografii, am observat cât de mult erau toți încântați și fericiți pentru această zi specială. Mirele și mireasa arătau absolut uimitori împreună, iar familia lor a fost încântată să fie prezentă și să sărbătorească acest eveniment cu ei.

După ședința foto cu familia, am dus cuplul într-un loc pitoresc pentru a face fotografii de cuplu. Am avut noroc cu vremea și am reușit să prindem niște imagini absolut impresionante cu cei doi. Nu numai că erau extrem de fotogenici, dar și locația era una foarte frumoasă și somtuoasă.

Mai târziu, am fotografiat petrecerea de nuntă, unde atmosfera a fost plină de energie și veselie. Am reușit să surprindem momentele de dans și distracție, iar mirele și mireasa au fost foarte bucuroși că am reușit să capturăm atât de multe momente speciale.

La finalul zilei, am fost extrem de fericit să fiu parte din această zi specială și să fiu responsabil pentru captarea unor momente unice și prețioase pentru Anca și Mircea.

Bucuria mirilor - Satisfacția noastră

După nuntă, fotograful de nunta si editorul video și-au petrecut ore întregi editând și selectând fotografiile sau cadrele video cele mai bune pentru a le oferi mirilor. Am așteptat cu nerăbdare feedback-ul mirilor nostri și când aceștia au primit materialele finale, au fost uimiți și foarte mulțumiți de ceea ce au văzut.

Îmi place să fiu fotograf de nuntă Bucuresti, deoarece îmi permite să creez amintiri de neuitat pentru cupluri și familiile lor.