Audio GuestBook București 
Combină o experiență distractivă pentru invitații voștri cu un suvenir grozav pentru voi!

AUDIO
GUESTBOOK

Un nou mod de a-ți aminti sunetul vocilor invitaților

Audio GuestBook

Ceva vechi e ceva nou!

Descoperă noul trend în materie de nunți: Audio Guest Book Bucuresti, o adiție inovatoare și captivantă pentru evenimentul tău special. Datorită popularității crescânde, nu este de mirare că acest concept a devenit preferatul mirilor. Audio Guest Book Bucuresti oferă o modalitate distractivă și interactivă prin care oaspeții tăi pot lăsa un suvenir special în ziua ta importantă. De acum, imaginează-ți bucuria de a ridica receptorul unui telefon de epocă, ascultând un salut personalizat și înregistrând mesaje sincere după bip. Iți amintești de vremurile când se foloseau telefoane fixe clasice?

Cu Audio Guest Book Bucuresti, vei experimenta o avalanșă de emoții, readucând în prim-plan telefoanele fixe retro. Aceste aparate au un design rafinat, evocând sentimentul nostalgiei. Ele au o semnificație personală, amintindu-ne de orele petrecute în conversații cu bunicii, planificarea cu prietenii și împărtășirea bucuriilor cu cei dragi. Prin urmare, este de la sine înțeles că aceste telefoane să se întoarcă triumfător în timp pentru a surprinde momentele monumentale din viața noastră.

Dacă ești în căutarea unui mod unic de a adăuga un plus de originalitate și nostalgie evenimentului tău, Audio Guest Book București este alegerea perfectă. Prin intermediul acestui concept inovator, vei crea amintiri de neprețuit și vei oferi invitaților o experiență memorabilă. Așadar, nu ezita să aduci o notă de autenticitate și farmec în nunta ta, cu Audio Guest Book Bucuresti, cel mai nou trend în materie de nunți din București.

Pachete & Prețuri

Pachet Retro
Audio Guest Book

Inchiriere împreuna cu Cabina Foto
100
75
 • Telefon Audio Guestbook stil Vintage
 • Masaj de salut personalizat
 • Utilizare pe toată durata evenimentului
 • Baterie si Incarcator
 • Mesaje nelimitate pentru invitați
 • Display Sign Audio Guestbook
 • Fisier cu toate mesajele înregistrate
 • Transport Gratuit dus-Întors

Pachet Vintage
Audio Guest Book

Inchiriere împreuna cu Cabina Foto
150
90
 • Telefon Audio Guestbook stil Vintage
 • Masaj de salut personalizat
 • Utilizare pe toată durata evenimentului
 • Baterie si Incarcator
 • Mesaje nelimitate pentru invitați
 • Display Sign Audio Guestbook
 • Fisier cu toate mesajele înregistrate
 • Transport Gratuit dus-Întors

Audio GuestBook București

Cum functioneaza?

1

Cu câteva zile înainte de nuntă, cerem cuplurilor noastre să înregistreze un mesaj de salut.

2

Oaspeții ridică receptorul și vă ascultă salutul preînregistrat, lăsându-și propriul mesaj după semnalul sonor.

3

După ce își încheie mesajele, invitații trebuie doar să așeze receptorul pe suportul său. Înregistrarea lor va fi apoi păstrată într-un mod sigur și protejat.

4

După încheierea evenimentului, colectăm înregistrările din acea seară și le adunăm într-un folder securizat Cloud. Vei primi o galerie online cu mesaje vocale astfel încât să le poți păstra pentru totdeauna.

Pasii de urmat
pentru a ajunge la tine

 • Alege telefonul care se potrivește
 • Selectati data evenimentului pentru a vedea disponibilitatea
 • Înregistrează salutul personalizat

Telefonul dvs. este pregătit cu mesajul personalizat înregistrat și expediat la adresa dvs. Sosește mai devreme, cu 1-2 zile lucrătoare înainte de data aleasă.

În ziua evenimentului:

 • apasați butonul de Power On si telefonul pornește
 • odată ce vezi lumina intermitentă de dedesubt, este pregatit!
 • Oaspeții tăi se vor bucura să vă lase urări de bine, sfaturi și amintiri amuzante în AUDIO GUESTBOOK. Telefonul nostru este alimentat de la baterie și este configurat să înregistreze mereu, astfel încât să vă puteți bucura de evenimentul dvs. cu ușurință!
 • La sfarsitul evenimentului, apasa butonul Power Off

În termen de maxim 2 zile de la eveniment, împachetați AUDIO GUESTBOOK și toate articolele incluse înapoi în cutia originală, folosind instrucțiunile de returnare incluse. Lipiți eticheta de retur pregătită și predați-o la curier.

Odată primit telefonul înapoi, veți primi in maxim 3 zile galeria online de mesaje vocale și restituirea garantiei.

audio guestbook București

Audio GuestBook Bucuresti

Emoție pură prin cuvinte

Audio guestbook nunta Bucuresti

Audio Guestbook Bucuresti reprezintă alegerea perfectă pentru a aduce o notă de distracție și personalitate la nunta ta. Această modalitate inovatoare, interactivă și unică permite să captezi vocile și urări de bine de la cei dragi.

Audio Guestbook este o creație perfectă. Sugerăm întotdeauna oaspeților utilizarea Audio Guest Book București din următoarele motive:

 • Adaugă magie zilei prin captarea dragostei, sfaturilor, binecuvăntărilor tuturor celor din jur.
 • Este un element frumos in sine și îmbunătățește decorul și atmosfera zilei.
 • Este un mod frumos de a crea un colț estetic la nuntă.
 • Este un cadou perfect pentru oaspeții tăi, deoarece este unic.

AUDIO GUESTBOOK

Inregistreaza mesaje vocale de la cei dragi

Captăm mesajele vocale ale invitaților dumneavoastră în timp real, chiar în timpul evenimentului! Fiecare mesaj va avea un farmec aparte – unele vor fi sincere, altele jenante, altele amuzante, iar altele pur și simplu scandaloase! Veți zâmbi, veți încrunta sprâncenele, veți fi emoționați și veți izbucni în râs în timp ce ascultați aceste momente captivante

Bucuria nu se oprește aici

Invitații voștri dragi vor avea ocazia de a se distra și de a vă lăsa urări de bine, complimente, mulțumiri, amintiri și glume. Aceste mesaje nu doar că vă vor aduce amuzament și bucurie în timpul evenimentului, dar vor deveni și mărturii prețioase ale momentului vostru special.

Prețuiți mesajele pentru totdeauna

Nu veți putea să vă ștergeți zâmbetul de pe față atunci când veți asculta aceste înregistrări pline de afecțiune. Aceste capsule de timp audio vor fi un adevărat tezaur, oferindu-vă posibilitatea de a reveni mereu la acele clipe unice și de a vă bucura de ele.

Audio GuestBook
pentru nunți moderne

SUVENIR GROZAV

Audio GuestBook Bucuresti – Combină o experiență distractivă pentru invitații voștri cu un suvenir grozav pentru voi! Nu există nimic mai valoros decât un mesaj iubitor de la tatăl tău sau o înregistrare vocală amuzantă de la cel mai bun prieten al tău!

Încercați să vă închipuiți că peste 20 de ani puteți asculta vocile părinților voștri cu cele mai frumoase urări, mesaje sincere de felicitare de la prietenii cei mai apropiați care au participat la nunta voastră.  

Oaspeții vor fi încântați să descopere aceste telefoane retro și vor fi încurajați să lase mesaje speciale și sincere. Fie că este vorba despre un salut de la rudele îndepărtate, un sfat călduros pentru viitorul cuplu sau o glumă amuzantă pentru a aduce zâmbete pe fețele tuturor, mesajele înregistrate vor adăuga un element personal și emoționant în ziua nuntii voastre.

Unul dintre avantajele remarcabile ale Audio GuestBook București este faptul că aceste înregistrări vor rămâne ca o amintire vie și vor putea fi reascultate de-a lungul anilor. Imaginați-vă bucuria de a redescoperi acele voci dragi și de a retrăi emoțiile și momentele de fericire pe care le-ai trăit în ziua nunții tale. Fiecare înregistrare va fi ca un tezaur neprețuit, o comoară sonoră care va păstra vie amintirea momentului tău de bucurie.

Audio GuestBook Bucuresti

Experienta distractivă

Audio GuestBook București este nu doar o inovație în materie de nunți, ci și o modalitate excelentă de a-ți conecta oaspeții și de a crea amintiri de neuitat. Ei vor avea posibilitatea să-și exprime sinceritatea și afecțiunea, ceea ce va aduce o legătură mai strânsă între toți cei prezenți. În plus, aceste înregistrări vor oferi o privire înăuntrul sufletelor oaspeților și vor dezvălui emoțiile și sentimentele lor autentice.

Dacă dorești să aduci un plus de originalitate și un element surprinzător la nunta ta, Audio GuestBook este soluția perfectă. Oferă o experiență interactivă și distractivă pentru invitații tăi. Vei crea un eveniment memorabil și vei avea amintiri prețioase care vor dăinui de-a lungul timpului. Nu rata ocazia de a transforma nunta ta într-un moment unic și de a adăuga o notă specială de autenticitate cu ajutorul Audio Guest Book Bucuresti.

Audio Guestbook București nu este un produs, ci o experiență, o capsulă de memorie pe care o poți reasculta oricând dorești. 

Ascultă cu atenție emoția pură din cuvintele sincere ale oamenilor atunci când îți transmit gânduri bune, descriu frumusețea nopții, împărtășesc o poveste amuzantă sau îți oferă înțelepciunea lor!

Ascultarea poveștilor și emoțiilor din acea noapte specială va fi o amintire de neuitat pentru v

×
×

Cart