Foto Video Botez Bucuresti - o echipa de oameni pentru oameni

Echipa noastra foto video botez Bucuresti a fost alaturi de Esra Alexandra pentru a imortaliza in imagini primul eveniment din viata ei, botezul, o ocazie plina de bucurie.

 Astazi aveti ocazia sa faceti cunostinta cu Esra Alexandra, un suflet pur, care pe 10 iulie 2021, s-a apropiat mai mult de credinta ortodoxa si implicit de Dumnezeu. Este o fetita pe care nu ai cum sa nu o indragesti din primul moment in care o vezi. Frumusetea ce o caracterizeaza este mostenire genetica, intrucat are parinti frumosi, Madalina si Stefan.

Cu familia Enescu ne-am intalnit prima data la nunta lor, in calitate de inviati, nu ca echipa foto video, asadar ne stim de ceva vreme. Pentru ca ne stiau si ne-au urmarit activitatea in decursul timpului au ales ca amintirile foto video botez Bucuresti de la crestinarea fetitei lor, sa le cream impreuna.

Este un privilegiu pentru noi sa fim prezenti alaturi de prieteni la momentele cu adevarat importante pentru ei. Cei doi mai au o fetita, Eva, care in prezent are 7 ani. Asadar acum toti patru sunt o familie frumoasa si intreaga.

Botezul propriu zis

Am inceput, bine-nteles, cu captarea in imagini foto video botez a pregatirilor si o sedinta foto acasa. Cadrele noastre sunt focusate pe bebelus, pe reactiile spontane ale acestuia precum si asupra tuturor detaliilor legate de eveniment. Printesa noastra a fost foarte cuminte pe tot parcursul zilei, vesela, curioasa si cu personalitate. A urmat ceremonia la biserica, unde dupa intalnirea cu apa i-am auzit prima data glasul. S-a linistit repede.

In timpul slujbei abordam stilul journalistic al serviciilor foto video botez Bucuresti, suntem atenti la modul in care este realizata slujba, precum si la reactiile celor din jur.

Dupa finalizarea slujbei religioase ne-am indreptat catre sedinta foto. Familia a ales ca locul desfasurarii acesteia sa fie Ateneul Roman. O caldura greu de suportat aveam sa suportam cu totii. Am interactionat si am reusit sa cream cateva cadre minunate. Ne place sa lasam libertatea de miscare si exprimare in imagini subiectilor nostri.  

A urmat perecerea. Atat familia, cat si invitatii s-au distrat pe cinste. Fotografiile prezentate sunt marturii clare ale bucuriei traite de cei prezenti. Ne-am bucurat impreuna pe tot parcursul evenimentului.

Daca doriti sa colaboram impreuna pentru botezul copilului vostru, asteptam, cu drag, sa ne contactati.