Fotograf botez

Fotograf Botez

Botezul este un moment privat, unic si special.  Este un eveniment memorabil, precum si o ocazie plina de bucurie in care toti din familie si cei mai apropiati prieteni se reunesc pentru a ura “Bine ai venit!” bebelusului in lume.

Botezul bebelusului, ca si prima zi de nastere sunt repere importante ale familiei. Cunoastem  importanta acestuia, majoritatea mamicilor si taticilor planuiesc din timp aceasta zi minunata de sarbatorit. 

Pentru a avea amintiri pretioase colaborarea cu un fotograf botez este cea mai buna alegere. Este unul din cele mai bune cadouri pe care le puteti oferi bebelusului vostru.

Este important sa va bucurati si sa profitati din plin de familia si prietenii adunati pentru o zi atat de speciala. Vor si in bataia obiectivelor oamenii, locatia, decoratiunile si toate detaliile speciale. Festivitatile de primire, tortul si momentele artistice prezente in cadrul botezului vor fi suprinse in fotografiile de botez. 

Oferim un stil de fotografiere relaxat si discret, fara a impiedica desfasurarea evenimentului. Toate acestea vor spune povestea botezului micutului vostru.

Botezul este o mare traditie si bucurie pentru intreaga familie!

Scopul nostru este sa captam atat simtamintele cat si spiritul zilei pentru voi

Colaborarea cu un fotograf botez este modalitatea minunata pentru a va aminti de botezul bebelusului vostru. Puteti fi relaxati si siguri ca sunt suprinse toate momentele. Multe momente sunt suprinse spontan in timp ce acestea se desfasoara. Unele sunt planificate. Astfel ca la sfarsitul botezului veti avea atat fotografii de botez naturale cat si fotografii de botez formale, de scena. Botezul este marcat si prin realizarea unui set de fotografii de familie. 

Suntem profesionisti adaptabili, creativi si capabili sa suprindem imagini atemporale care reflecta frumos o zi importanta de familie, botezul bebelusului vostru. Discutam intotdeauna cu parintii pentru a stabili fotografiile pe care le-ar dori. Deasemenea discutam in prealabil si cu preotii, pentru a ne asigura ca putem suprinde discret toate momentele pretioase ale slujbei botezului.

In ultima vreme am avut norocul sa fotografiem o multime de botezuri.

Fotograf botez- Un privilegiu

Este un privilegiu sa fim fotograf botez intrucat ajungem sa cunosastem familii intr-una din cele mai memorabile zile din viata lor. Fotografia de botez este una din directiile nostre preferate de lucru. Sentimentele profunde de bucurie si fericire ii coplesesc pe toti oaspetii, iclusiv pe noi. Daca doriti sa pastrati pentru totdeauna momentul emotionant al botezului in memoria voastra, va rugam sa ne contactati.  

Abilitatea noastra de fotograf botez a fost perfectionata de-a lungul deceniilor fotografiind momente speciale de familie, cum ar fi botezurile și nunțile. Ne folosim de cunostintele și experienta noastra extinsa pentru a va captura familia în toata frumusetea ei, combinand portretele si fotografia de botez pentru a va oferi o galerie de imagini pe care veti fi incantati sa le afisați si sa le împartasiti cu familia, nașii și prietenii.

Fotograf botez - Vrem sa aveti fotografii pe care sa le iubiti cu adevarat

Ca parinte, ziua in care copilul tau este intampinat in crestinism este una pe care vrei sa o pretuiesti pentru totdeauna. Serviciile noastre profesionale de de fotograf botez si video botez va permite sa surpindeti frumusetea zilei si sa pastrati aceste momente  pretioase pentru familie.

De-a lungul anilor abilitatea noastra de fotograf botez a fost perfectionata, fotografiind momente speciale de familie, cum ar fi botezurile si nuntile. Suntem fotograf botez si fotograf nunta, deopotriva. Ne folosim de experienta noastra extinsa pentru a capta familia in toata frumusetea ei. Combinam portretele cu fotografia de botez pentru a oferi o galerie de imagini pe care veti fi incantati sa le aratati si sa le impartasiti cu familia, nasii si prietenii. Ne concentram pe suprinderea fiecarui moment sau detaliu. Vom documenta distractia si frumusetea petrecerii.

Familiarizarea noastra cu multe biserici si locuri inseamna ca putem planifica cele mai bune fotografii si recomandam locatii adecvate. 

 

Fotograf botez - Privilegiu si onoare

Sa fotografiem botezuri este pentru noi un privilegiu. Suntem norocosi sa ne petrecem zilele asa, inregistrand amintiri speciale pentru familii. Suntem onorati ca am fotografiat atat de multe botezuri in ultimii ani. Am cunoscut multe familii frumoase si minunate. Am fost impresionati de efortul depus de parinti in crearea unor evenimente memorabile. Cand soseste ziua botezului micutului lor, parintii isi doresc sa se bucure de familie si de cei dragi, in timp ce in acelasi timp au aceasta etapa importanta documentata frumos in fotografii. Aici intervine un fotograf botez. In anii urmatori, fotografiile vor spune povestea locului in care s-a tinut botezul, cine a fost, cum arata copilul.

Un fotograf botez are abilitatile si echipamentele necesare pentru a face fotografii in orice situatie, pentru a va asigura ca toate momentele sunt captate in imagini de calitate. Un fotograf botez experimentat va fi capabil sa anticipeze acele momente si sa le surprinda discret.

Daca planuiti botezul propriului copil, luati legatura cu noi. Am fi incantati sa fotografiem pentru voi!

Amintiri unice si personale

Fotografiile si filmul botezului micutului vostru sunt unele din putinele lucruri care vor ramane pentru totdeauna, pentru a va reaminti  de momentele frumoase din viata voastra. Alegerea unui fotograf botez creativ este foarte importanta. Simtul artistic si experienta au o influenta decisiva asupra amitirilor cu care voi veti ramane dupa botez. Noi nu captam in imagini foto video pur si simplu evenimentul. Scopul nostru este sa reflectam unicitatea si personalitatea voastra. Dorim sa cream imagini de neuitat, care sa arate emotiile si distractia din ziua botezului.

 

Cream fotografii si filme artistice si spontane atat de la nunti, cat si de la botezuri. Puteti alege ce servicii se potrivesc mai bine nevoilor voastre. Ne vom adapta alegerii voastre!