Fotograf nunta 2020

Uniti din dragoste – poveste Fotograf nunta 2020

Suntem bucurosi sa impartasim cu voi amintirile de la nunta dintre Iulia si Ziad. O multime de lucruri minunate s-au intamplat, dar inainte as vrea sa va spun cate ceva despre miri. 

I-am intalnit pe Iulia si Ziad cu noua luni inaintea nuntii lor. Ne-au vizitat la studio, am discutat mult si ne-am placut reciproc. Am aflat povestea lor de dragoste. Ne-a incantat Diferentele culturale nu le-au fost obstacole in calea iubirii lor. Am admirat asta! Iulia este romanca si ortodoxa. Ziad este sirian si musulman. Ziad a venit la studii in Romania, unde a intalnit-o pe Iulia si au inceput o frumoasa poveste de dragoste. Au decis sa se casatoreasca. Ziad este o fire deschisa, joviala si foarte expresiv, iar Iulia este exact persoana ce are nevoie, sensibila si rationala. Impreuna sunt foarte distractivi si cu totul indragostiti.

Nunta lor - fotograf nunta 2020

Evenimentul lor a avut anumite particularitati, a fost lipsit de cununia religioasa. Au fost foarte receptivi la toate solicitarile nostre legate de fotografia si videografia de nunta. Cununia civila a fost facuta la Primaria Chiajna. Acolo am profitat de un tramvai si am facut cateva fotografii. Inainte de a ajunge la petrecere am trecut prin parcul Herastrau. Si aici ne-am jucat putin cu aparatul foto. Pretrecerea a fost organizata la Press House Ballroom. O locatie superba, imbracata in marmura, pe care o recomand ca fotograf nunta 2020. Aranjamentele florale de pe mese au ales sa fie formate din lalele. Interesanta alegere pentru luna in care a avut loc nunta, aceasta fiind octombrie. 

Exteriorul acesteia este luminat de ghirlande de lumini ce produc un impact visual foarte placut. Bine-nteles ca am profitat si am imortalizat cateva cadre si aici. Sunt fotograf nunta 2020. Petrecerea lor a fost un mix intre muzica romaneasca si arabeasca. Toti invitatii s-au distrat si bucurat impreuna cu mirii.

Ca marturie va invit sa vedeti o selectie din nunta lor. Pentru noi a fost o adevarata bucurie sa fim parte a evenimentului lor.

Vreti sa le vedeti si clipul nuntii? Daca DA, il puteti vedea pe pagina destinata videografiei.