Fotograf nunta Ploiesti - video nunta Ploiesti

Iti doresti fotografii ca cele captate de fotograf nunta Ploiesti? Doresti video nunta Ploiesti?

FOTOGRAF NUNTA PLOIESTI

Fotograf Nunta Ploiesti - Video Nunta Ploiesti - Cabina foto Ploiesti

Bine ati venit! Suntem bucurosi ca ne-am gasit!

Noi suntem

Echipa Imaginea Nuntii Tale

Suntem oameni si iubim oamenii. Brandul nostru de fotografie si videografie de nunta a fost lansat in 2007. De atunci creativitatea, talentul, pasiunea si calitatea au inflorit, ajungand sa devina unul dintre cele mai bune din industrie. Imaginea Nuntii Tale este un studio de fotografie si videografie de nunta. Avem o echipa completa formata din fotografi de nunta, videografi de nunta si editori pasionati de povestile creative de nunta. 

Spunem povesti de dragoste. Nu prin cuvinte. Prin momente. Emotie pura nefiltrata. Acolo este magia. Suprindem povestea pe masura ce se desfasoara in ziua nuntii voastre. Unele momente sunt foarte speciale si nu le poti explica in cuvinte. De aceea noi le imortalizam. 

Fiecare cuplu are o poveste de dragoste, noi vrem sa o spunem pe a voastra…

Credem in iubire, frumusete si adevar, sub toate formele sale. Oferim cu adevarat cele mai creative fotografii de nunta si filme de nunta din Ploiesti. Vrem ca amintirile tale sa fie perfecte. Construirea lor o facem impreuna, noi ca fotograf nunta Ploiesti si video nunta Ploiesti pe de o parte si voi ca un cuplu pe de alta parte. Nu am folosit termenul construim la intamplare.

Fotografiile si videoclipurile noastre sunt rezultatul experientei pe care am trait-o impreuna. Acesta este motivul pentru care dorim sa va cunostem pe voi, dorintele  si povestea voastra. Este foarte important pentru noi. Dorim sa fiti o parte activa a intregului proces. Ne pasa cine sunteti, cum va simtiti, cum doriti sa fie amintirile voastre. Vom construi impreuna fiecare fotografie si fiecare cadru filmat. 

Video nunta Ploiesti

Video nunta Ploiesti este o modalitate unica de a spune o poveste. Este diferita de fotografie de nunta prin folosirea in plus a doua componente, Acestea sunt miscarea si sunetul. Miscarea permite inregistrarea unei secvente , iar sunetul va permite sa va amintiti cuvintele rostite.

Noi va putem oferi urmatoarele servicii video:

– acoperirea evenimentului cu mai multe camere

– filmarea integrala a evenimentului

– filmari aeriene (drona)

– filmari din macara 

– microfoane wireless

– recorder digital

Stilul unic de filmare, pasiunea si stapanirea celor mai noi tehnici de videografie si cinematografie au fost si sunt foarte apreciate. Daca va incanta ceea ce facem, ne-am bucura sa va fim alaturi in ziua nuntii voastre.

Ne iubim mirii!

Fotograf nunta Ploiesti​

Fotografia este arta si stiinta ce permite ca o imagine instantanee sa fie retinuta peste timp. Este modalitatea perfecta pentru a ne pastra amintiri de valoare. Nunta este un eveniment unic si extrem de important in viata fiecaruia dintre noi. 

Este motivul pentru care va sfatuim sa alegeti un fotograf nunta Ploiesti din echipa noastra. Avem fotografi cu experienta si inzestrati cu creativitate.  Au cu siguranta cele mai noi si performante aparate si echipamente de ultima generatie. Un fotograf nunta Ploiesti stie sa manuiasca tehnica asftel incat voi sa aveti fotografiile dorite. Suntem atenti la dorintele voastre. Suntem pasionati si se vede in munca noastra.

Dedicatia si munca noastra au fost recunoscute de mirii nostrii!

Suntem onorati si mandrii sa avem cele mai bune review-uri !

Daca va hotarati sa colaborati cu noi atat in calitate de fotograf nunta Ploiesti cat si video nunta Ploiesti, va asigurati consecventa in povestea voastra si calitatea de la inceput pana la sfarsit. Echipa noastra foto-video nunta lucreaza perfect impreuna de-a lungul intregii zile. 

Veti fi suprinsi de abordarea adoptata de fotografii si videografii nostri. Vor documenta discret toate momentele pe masura ce acestea se intampla. Vor suprinde intotdeauna scenele romantice si emotionante, aratand magia zilei nuntii voastre. Transmiteti eleganta si frumusetea zilei nuntii pentru ca fotografiile si clipul nuntii sa fie uimitoare si memorabile.

Veti avea amintiri sub forma de poze nunta Ploiesti si filmare nunta Ploiesti care va vor permite sa simtiti fiecare moment trait si importalizat de fiecare data cand le veti privi.  Suntem prezenti de la pregatirile mirilor pana la sfarsitul petrecerii pentru a capta toate momentele frumoase ale nuntii.

Iti place ceea ce vezi?
Vrei sa colaboram?


Rezerva o intalnire cu noi si
sa vorbim despre nunta ta!

Captam momente reale de la nunta voastra!

Fotograf nunta Ploiesti​

si

Video nunta Ploiesti​

Cu o echipa extrem de energica si talentata de artisti, care lucreaza din greu pentru a suprinde momentele pretioase de la nunta voastra si care le prezinta intr-un mod pentru a fi pastrate pentru totdeauna, Imaginea Nuntii Tale este alegerea inteleapta!

Momente nepretuite, amintiri fermecatoare, emotii frumoase fac din nunta un eveniment asteptat cu nerabdare. 

LUCRURI BUNE SUNT PE CALE A SE INTAMPLA

CEA MAI BUNA CHESTIUNE DESPRE AMINTIRI ESTE SA LE CREEZI

Dupa dansul mirilor, petrecere si taiatul tortului, fotografiile si filmul nuntii vor fi singurele dovezi ca nunta a avut loc.

Si da, sunt la fel de incredibile asa cum va amintiti… amintiri pe viata care sunt cu adevarat ale voastre.

Pachete Nuntă
Pachetele noastre sunt complet personalizabile si vă oferă posibilitatea de a-l crea pe cel care se potrivește nunții voastre.

Cateva sfaturi pentru ca fotografia si filmarea de nunta sa aiba mai mult succes in ziua nuntii

  • Planificati impreuna cu fotograful
  • Discutati inainte de nunta fotografiile pe care doriti sa le obtineti
  • Stabilirea locatiilor din timp
  • Alocati un membru al familiei sa lucreze cu fotograful
  • Creaza momente pentru viitor

Multumim de vizita!