Fotograf nunta Aristocrat Events

Fotograf nunta Aristocrat Events

Nopti pierdute nenumarate. Cu folos. Sedinte foto in toata Romania si nu numai. A doua jumatate a sezonului de nunti. Nu ne dam batuti asa usor. Anul acesta in calitate de fotograf nunta am strabatut tara il lung si in lat alaturi de mirii mei. Ploiesti, Pitesti, Buftea, Constanta, Giurgiu, Buzau, Timisoara, Cluj, Targoviste si in multe alte locuri am pasit in acest an. In acest an am vazut si multe locatii superbe de nunta. Ca fotograf nunta Aristocrat Events Bucuresti imi pare a fi una dintre locatiile superbe pentru o nunta de poveste. Da exact si noi am participat la una dintre nuntiile de poveste organizate de ei.

Mirii nostrii

Totul a inceput in luna iulie cand am avut prilejul sa ii cunosc pe Alina si Vali. Daca v-as spune ca eu am fost cucerit de ei de la prima intalnire, m-ati crede? Mi-au placut mult ca oameni si am avut o discutie frumoasa in urma careia au decis sa lucram impreuna. De la bun inceput am pus totul la punct. Adica acea superba sedinta foto video din Blacic Bulgaria. Nunta a fost la sfarsit de septembrie chiar in ultima zi din aceasta luna. Am tot pus toate detaliile la punct inainte si pentru ziua nunti. Asa este ca lucrul bine pregatit iese intodeauna mai bine.

Am inceput cu Vali si prieteni lui pregatirile si am terminat cu Alina si superbele ei domnisoare de onoare. Sfantul Spiridon cel nou ne-a astepta cu portile deschise sa oficiem frumoasa intrare a celor doi miri Alina si Vali in biserica.

Fara sedinta foto in ziua nunti. Urmau 2 zile in Bulgaria de pe data de 5 octombrie. Emotii mari in randurile familiei. Cand asculti ce spun preoti in acea slujba, parca emotiile se dubleaza. Am ajuns cu mic cu mare la superba locatie unde are loc si petrecerea in calitate de fotograf de nunta Aristocrat Events Bucuresti este una dintre cele mai bune locatii de nunta. Alina si Vali au ales nunta la cort.
L-au aranjat asa cum nu l-am mai vazut vreodata. Scena si luminile aduse de Dj Rino au facut 50% din eveniment iar muzica a fost de nota 10. Dj Rino & Silvia, o intrepreta de la fosta trupa Asia, muzica traditonala si alte multe momente au facut din aceasta nunta sa fie una dintre preferatele mele.
Daca iti place si doresti sa vezi mai multe, blogul iti poate oferi cateva pe care sa le admiri