Fotograf nunta Ballroom Bucuresti

O nunta altfel - Fotograf Nunta Ballroom Bucuresti

Trebuie sa recunosc ca in meseria aceasta de fotograf nunta Ballroom Bucuresti am vazut multe. Dar de data asta cred ca mi-a scapat ceva. Aceasta nunta de astazi, este total diferita. Un eveniment cu oameni care pur si simplu sfideaza orice regula. Pornind de la cum s-au imbracat in fata ofiterului stari civile, pana la a fi foarte glumeti si pusi pe sotii. Este clar ca ma aflu in locul mult dorit de mine. O nunta cu distractie maxima.
Bianca si Alexandru, sunt mirii de care va spuneam ca nu sunt ca altii. Fotografiile nuntii lor demonstraza clar asta. Au fost realizate de fotograf nunta Ballroom Bucuresti. Cu ei m-am intalnit la nunta fratelui Biancai, cu 3 ani in urma. De acolo am fost remarcat si tinut minte. Le-a placut ce am facut la acea nunta si cum am povestit in imagini nunta fratelui.

Povestea nuntii

In ziua 2 iunie 2018 a venit momentul nuntii lor. Bianca si Alex un cuplu care sfideaza orice regula si traiesc viata la maxim din toate punctele de vedere. Sunt iubiti, prieteni si acum vor deveni sot si sotie. Pregatirea mirilor a fost speciala. Bianca a permis sa fie fotografiata si altfel. A dorit fotografii in care sa se vada cat de sexy este. Clar a reusit sa faca senzatie pe tot internetul cu fotografiile ei. Alex a adus multi cavaleri de onoare. Sa nu ignoram nici domnisoarele de onoare ale Biancai, de la superb in sus.
Masinile sunt una dintre placerile lor. Au modificat un Opel Astra, cred ca ceva mai vechiut. Nu ma pricep prea tare, dar arata de zici ca este OZN. Hobby-urile nu se discuta si nici nu se spune suma investita in ele ca na, doar este hobby. Ce poze nunta!
Nunta lor a fost mai mult de atat si a fost organizata cu mare atentie. Au avut alaturi toate persoanele dragi lor. Cand a venit momentul sa asistam la punerea cununilor pe capetele mirilor, emotiile s-au instalat puternic. Slujba preotilor a cucerit toata audienta. Nici macar musca nu misca in biserica.
Au ales sa facem sedinta foto in parcul Carol din Bucuresti. Am putut sa facem cateva poze nunta deosebite cu cei doi.

Petrecerea

Odata ajunsi la restaurant ma gandeam ca fotograf nunta Ballrom Bucuresti ce va mai fi si in aceasta seara? Care vor fi surprizele?
Un dans al mirilor normal, fara prea mult exercitiu. Dar a urmat o petrecere care te facea sa nu-ti stea picioarele pe loc. Ce pot sa spun! Dimineata mireasa era la fel cum a venit la nunta, plina de viata. Mirele nu avea absolut nici o problema. Nu pot spune asta despre mine ca fotograf nunta Ballroom Bucuresti am multe facut la eveniment si oboseala isi spunea cuvantul.
Bianca & Alexandru si fotograf nunta Ballroom Bucuresti. Noi asiguram servicii de poze nunta , video nunta si cabina foto

Suntem fotograf de nunta, fotograf nunta Aristocrat Events, Fotograf nunta Ploiesti, Fotograf nunta Giurgiu, fotograf nunta Ballroom Bucuresti, fotograf nunta Buzau, Fotograf nunta Otopeni.
Daca iti place si doresti sa vezi mai multe, blogul iti poate oferi cateva pe care sa le admiri