fbpx

Fotograf nunta Buzau Noblesse

Roxana & Cosmin - Fotograf Nunta Noblesse Buzau

De multe ori am fost intrebat de ce este nevoie pentru a obtine o fotografie minunata de nunta. Este de cum arati? Ar trebui să porti un stil vestimentar special, culoare? Ce se intampla daca nu stii ce sa faci cu mainile? Ar trebui sa ma ma uit la tine? Ar trebui sa inveti sa ma ignori? Ceea ce spun ca răspuns este nu, nu, nimic din asta nu contează.
Ceea ce contează cel mai mult este că ești fericit. Ca esti alaturi de persoana cu care te casatorești, cea care te umple de  bucurie si iti face sufletul fericit si implinit. Ca ești rosu in obraji, dispus să lași acea bucurie sa ti se arate pe chip. Doar fi tu. Fi fericit cu tine si partenerul tau. Fi plin de emotie, iar imaginile tale vor fi spectaculoase si unice.

Mirii nostrii

Uite asa se face ca ne-am trezit dis de dimineata. Am pus totul in masina si am plecat la Buzau. Aici ne astepta, Cosmin, cu sufletul la gura pentru a incepe fotografierea pregatirilor. Am ajuns prima data la el. Am fost putin surprinsi intrucat pregatirile s-au desfasuta intr-o mica sufragerie de bloc. Nu era loc de nimic si ne-ma apucat sa reorganizam tot. Am facut pregatirile cu tot cu interviuri si repejor am plecat in graba spre Roxana (profesoara de mate). Realizati despre ce este vorba, stiinta exacta. Noroc ca Roxana este o fire superba, zambitoare, plina de viata si ne astepta emotionata la pregatirile de nunta.

Mireasa, Roxana, si-a facut pregatirile in casa parinteasca, la o distanta de 40 km de Buzau. Mireasa, Roxana, si-a facut pregatirile in casa parinteasca, la o distanta de 40 km de Buzau. 
De cum ajuns la intrarea in localitate am zarit pe partea stanga a drumului o casa mare frumoasa. Am gandit ca aceasta este casa la care trebuie sa ajungem. Dar GPS-ul ne orienta in alta parte. Binenteles ca ne-am luat dupa el. Ne-am rotit ceva pentru a cauta locatia unde trebuia sa ajungem. Ne-a ghidat gresit.
Am sunat-o pe Roxana, ne-a ghidat astfel incat sa ajungem unde trebuia. Culmea, casa era cea la care m-am gandit eu cand am intrat in localitate. O casa superba cu niste oameni primitori si plini de viata. Ne-am apucat de pregatiri. Au durat ceva timp, dar au fost pline de incarcatura emotionala.
A participat si ploaia la nunta este adevarat. Ne-a creat ceva probleme, dar a facut parte din frumosul eveniment. Cu mic cu mare am plecat spre Cununia religioasa.
Momente emotinante la intrarea in biserica ca de, toata lumea o stie pe Roxana, profa de mate. Buzaul este un oras mai mic. Biserica a fost neincapatoare.
O slujba facuta ca la carte care ne-a emotinat pe toti.

Fotograf nunta Buzau Noblesse

Odata finalizata am plecat catre locul unde s-a desfasurat sedinta foto. Am realizat cateva poze nunta atat impreuna cu nasii ca si singuri.

Am plecat catre restaurant, Noblesee, este prin apropiere de Buzau, un local superb, ingrijit, un loc in care petrecerea a inceput cu dansul mirilor la ora 21 si am petrecut pana la ora 5 dimineata. Asa am ajuns sa fiu si fotograf nunta Noblesse Buzau.

Roxana și Cosmin, ati înțeles ce este fericirea si asta va inspirat. Iubirea sa va lumineze drumul mereu. Multumesc pentru tot.