Fotograf nunta Buzau

Fotograf nunta Buzau

Alege fotograf nunta Buzau

Am participat in calitate de  fotograf nunta Buzau la nunta mirilor mei. Mi-am cunoscut mirii la intalnirea in care am decis colaborarea. Ei ne-au ales sa le fim alaturi in ziua nuntii lor. 

In data de 18 august 2018 am fost doar in calitate de fotograf nunta la o nunta frumoasa in Buzau. Noi suntem din Bucuresti dar suntem si fotograf nunta Sinaia, fotograf nunta Piano Ballroom, Fotograf nunta Ploiesti, fotograf nunta Giurgiu, fotograf nunta Ballrom Bucuresti. Numele mirilor mei sunt Ana Maria si Marius. Au fost frumosi si am colaborat de minune pentru ca si-au dorit amintiri din ziua nuntii lor. Au poze nunta cu care sa se mandreasca. I-am admirat mult pentru organizarea si respectarea programului nuntii.

Nunta

Am ajuns la Buzau si am inceput cu pregatirile mirilor. Primul a fost mirele ce a avut cavaleri de onoare. Pregatirea mirelei s-a desfasurat in apartamentul celor doi. Frumos amenajat.  Am suprins cateva cadre de detaliu chair interesante. Apoi am plecat in gasca catre casa parinteasca a miresei. Cand am ajuns ea inca nu ajunsese de la coafor. M-a suprins placut aparitia ei machiata si coafata. SI ea binenteles a fost insotita de domnisoare de onoare ce au ajutat-o la imbracat.

A urmat casatoria civila, intrucat au avut-o in aceeasi zi. Apoi o mica sedinta foto in fata starii civile cu invitatii. Dupa aceasta a urmata casatoria religioasa la Catedrala Episcopala Buzau. O locatie putin dificila pentru fotografii. Fotograful de nunta este pregatit intotdeauna pentru orice situatie. Dupa biserica am pornit catre parc pentru o sedinta foto cu mirii. Am surprins spre safrsitul sedintei soarele la apus. Frumoase cadre. Mai jos o sa vedeti cateva fotografii facute in acest parc. Petrecea s-a desfasurat la cort. Aranjamentele de pe mese mi-au atras atentia, datorita simplitatii si bunului gust. Dansul mirilor a fost memorabil. Am reusit sa iau cadre deosebite. Petrecerea ce a urmat a insemnat multa, multa distractie si bucurie.

Sunteti interesat de pachetele noastre foto video nunta? Doriti sa contactati in vederea unei posibile colaborari? Doriti poze la nunta? Suneti interesati de filmare nunta? Ne-ar face mare placere sa va fim alaturi. 

Daca doriti sa mai vedeti o nunta din Buzau, o puteti vedea aici.