Tel: +40 724 568 370

Fotograf nunta Buzau

Am participat in calitate de  fotograf nunta Buzau la nunta mirilor mei. I-am admirat mult pentru organizarea si respectarea programului nuntii.In data de 18 august 2018 am fost doar in calitate de fotograf nunta la o nunta frumoasa in Buzau Numele mirilor mei sunt Ana Maria si Marius. Au fost frumosi si am colaborat de minune pentru ca si-au dorit amintiri din ziua nuntii lor. Au fotografii cu care sa se mandreasca.

Am ajuns la Buzau si am inceput cu pregatirile mirilor. Primul a fost mirele ce a avut cavaleri de onoare. Pregatirea mirelei s-a desfasurat in apartamentul celor doi. Frumos amenajat. Fotograf nunta Buzau a suprins cateva cadre de detaliu chair interesante. Apoi am plecat in gasca catre casa parinteasca a miresei. Cand am ajuns ea inca nu ajunsese de la coafor. M-a suprins placut aparitia ei machiata si coafata. SI ea binenteles a fost insotita de domnisoare de onoare ce au ajutat-o la imbracat.

A urmat casatoria civila, intrucat au avut-o in aceeasi zi. Apoi o mica sedinta foto in fata starii civile cu invitatii. Dupa aceasta a urmata casatoria religioasa la Catedrala Episcopala Buzau. O locatie putin dificila pentru fotografii. Fotograf nunta Buzau este pregatit intotdeauna pentru orice situatie. Dupa biserica am pornit catre parc pentru o sedinta foto cu mirii. Am surprins spre safrsitul sedintei soarele la apus. Frumoase cadre. Mai jos o sa vedeti cateva fotografii facute in acest parc. Petrecea s-a desfasurat la cort. Aranjamentele de pe mese mi-au atras atentia, datorita simplitatii si bunului gust. Dansul mirilor a fost memorabil. Fotograf nunta Buzau am reusit sa iau cadre deosebite. Petrecerea ce a urmat a insemnat multa, multa distractie si bucurie.

Close Menu