Fotograf nunta Jubile Bucuresti

Dragostea are puterea ei

Eu ca fotograf nunta Jubile Bucuresti sunt miscat de povestile reale de dragoste ce au ca finalitate nunta.

Oamenii se nasc puri si plini de sentimente sincere. Ati stat sa ascultati glasul induiesetator al unui nou nascut? Ati fost atenti la ce isi doreste un copil? Ai simtit cat de sincere sunt sentimentele lui?

Ai simtit cum un copil te strange in brate si iti pune cu sinceritate te iubesc? Acea iubire este pura, sincera si neafectata de nici o urma de rautate, inselaciune sau interes. Aceasta este dragostea de care ne povestea bunica in fata lampi cu gaz. acea poveste ce a legat-o de bunicul. Si au stat impreuna peste 60 de ani. Au fost norocosi. Sunt fotograf nunta Jubile Bucuresti si sunt mandru ca bunicii mei  au avut povestea lor de dragoste.

Unul alaturi de celalalt asa ne invata si preotul, la bine si la greu. Este acel sentiment care te face sa uiti ca esti tu si te aduce aproape de oriunde langa sufletul tau pereche. Dragostea este Dumnezeu, in concluzie este tot cea ce ne leaga.

Mirii nostrii si povestea lor - fotograf nunta Jubile Bucuresti

Au inceput de cand erau copii. S-au jucat de-a dragostea in liceu dar acest sentiment a devenit din ce in ce mai puternic si s-a infiripat in sufletele lor. A crescut odata cu ei. Nu au mai putut scapa din aceste superbe brate care ii incalzea si le umplea pe zi ce trece viata de fericire. Este un sentiment pe care este bine sa il traiesti la maxim. Iata ca dragostea a facut ca destinele lor sa se uneasca pe viata.

Vanessa si Cristian sunt doi indragostiti care au inceput cu o joaca, au trecut prin greutatile vietii, au fost despartiti o perioada.  In acest timp au indurat separat toate problemele vietii, pentru ca au avut, ca aproape toti dintre noi.

Lantul iubirii lor nu a cedat si au ramas sufleteste prinsi unul de altul. S-au impacat si de atunci nimeni si nimic nu i-a mai despartit. S-au convins de puterea dragostei dintre ei si nu vor mai renunta vreodata la ea. Asta este credinta lor.

Intr-o zi superba de septembrie si-au programat nunta lor asa cum si-au imaginat. O nunta de la care nu avea cum sa lipseasca principalul invitat, dragostea. Eu ca fotograf nunta am fost impresionat de toate aceste sentimente pure si pline de maretie sufleteasca. Petrecerea nuntii au avut-o la Jubile Bucuresti, alaturi de prieteni si rude.

O nunta frumoasa care iti arata ca dragostea este cea care face ca sufltele noastre sa fie frumoase si pline de bunatate.