Fotograf nunta Marriott Bucuresti

Este alesul sau aleasa

Cand in viata noastra apare acea persoana fara de care nu poti rezista sa traiesti. … acea traire care iti arata ca aceasta este aleasa, alesul sufletului tau. Stai cu sufletul la gura? Te gandesti ce face? Cum este? Pe unde este? O fi bine? Ajunge cu bine acasa? Daca aceasta magie va uneste si nu se rupe este semnul ca sentimentele sunt puternice si nunta trebuie sa aiba loc.

Nunta la Hotel Marriott

Da, daca erati curiosi a venit si ziua in care sa fiu sunat de acest cuplu deosebit. Am fost chemat sa le ilustrez povestea lor de nunta. Numele lor este Ioana si Ionut. Am fost recomandat de un coleg de serviciu al lui Ionut, Cristian. El este unul din mirii nostrii fericiti cu amintirile lui. Ne-am placut reciproc mult. Totul a fost o chimie de la inceput.
Am obtinut cateva informatii despre viitoarea lor nunta si despre locatia unde aveau sa se pregateasca si sa se desfasoare petrecerea. Locatie superba m-am gandit eu in sinea mea. Mi-am dorit ca eu sa le fiu fotograf nunta Marriott Bucuresti. Si am fost ales. Bucurie din plin!
Am luat parte cu mare drag la nunta Ioanei si a lui Ionut. pe 25 August 2018 de la Hotel Marriott Bucuresti. Am fost in echipa completa, foto-video. Au avut o nunta frumoasa. Petrecerea lor superba a atras atentia prietenilor si familiei cu care au sarbatorit. Misiunea mea de fotograf nunta Marriott Bucuresti nu a fost deloc usoara intrucat stiam de la bun inceput ca Ioanei nu-i place sa faca fotografii. In ciuda acestei reticente initiale am obtinut impreuna cateva fotografii spectaculoase. Iar ca fotograf  nunta Marriott Bucuresti pot spune ca a fost o experinta inedita in care am adus elemente noi in fotografia de nunta.

Vrei sa vezi alte nunti sau cum sa-ti alegi echipa foto-video nunta?