Fotograf nunta Piano Ballroom

Fotograf nunta Piano Ballroom

Mirii nostrii

Olivia si Adrian sunt doi tineri frumosi si plini de viata. Eu asa i-am vazut si i-am simtit. Ei au raspuns perfect cerintelor si dorimtelor mele. Doua firi pline de sentimente. S-au simtit relaxati si natural in fata aparatului meu foto in ziua nuntii lor, 11 mai 2019. Ei m-au facut fotograf nunta Piano Ballroom. O poti face cu siguranta si tu, draga cititorule.

Cu multa emotii si multe sentimente frumoase au pasit pe un drum plin de frumusete, sentimente unice, trairi pline de incarcare spiritula si emotionala. Ne-am vazut prima data ca fotograf nunta Piano Ballroom si viitori miri cu cateva zile inaintea evenimentului la sedinta foto de prewedding. Atunci am inteles ca Olivia si Adrian sunt un cuplu plin de emotii frumoase. Greu reusesti sa le mai gasesti in ziua de astazi.

Nunta lor a fost ca o poveste asezata de un mare scriitor de carti romantice pe hartie. Pregatirile lui Adrian s-au desfasurat intr-un loc tare dragut si elegant. L-au acompaniat cavalerii in ritualul pregatirilor mirelui. Pregatirile Oliviei au fost facute alaturi de domnisorarele de onoare si nasa care au tinut ca emotiile miresii sa fie sub control. Locatia unde au avut loc pregatirile m-a ajutat si inspirat.

Cununia Religioasa

Nu poate fi nunta fara sa ajungem si la partea spirituala, Biserica Dobroteasa. Mirii nostrii au ales-o pentru a-si unii destinele. Hmm, aici sunt multe de spus. O biserica in care il gasesti pe Dumnezeu la tot pasul. A fost aleasa de mirii nostri exact asa cum au simtit ei trecand totul prin sufletul lor plin de dragoste. Aici am intalnit preoti care il slujesc cu adevarat pe Dumnezeu in sensul bun al cuvantului. Mai mult de atat la final de nunta nu au avut nici o dorinta din punct de vedere finaciar. Asta m-a facut sa spun ca nu se poate asa ceva, dar iata culmea, exista si se poate. Am parasit acest lacas sfant cu Dumnezeu in suflet si cu multa bucurie. Cei doi au devenit o familie si in fata lui Domnului.

Astazi am ajuns ca fotograf nunta Piano Ballroom din Pipera. Olivia si Adrian au facut o petrecere din care nu au lipsit nici un moment de pe ringul de dans. Au fost mereu in mijlocul invitatilor ca distractia sa nu scada in intensitatate.

Totul este minunat cand fotografia realizata de fotograf nunta Piano Ballroom este inconjurata de dragoste si sentimenete unice!

Suntem fotograf nunta, fotograf nunta Aristocrat Events, Fotograf nunta Ploiesti, Fotograf nunta Giurgiu, fotograf nunta Ballroom Bucuresti, Fotograf nunta Otopeni. Sunt fotograf si ne puteti vizita si la targ de nunti .

Daca doriti sa mai vizualizati si alte nunti, apasati aici.