Fotograf nunta Reina Events Bucuresti

Fotograf nunta Reina Events Bucuresti

Intalnirea – Fotograf nunta Reina Events Bucuresti

Suna telefonul, raspund. O voce tare glumeata si foarte hotarata, doreste sa ne intalnim.
Asa a inceput totul, ne-am vazut in studioul nostru din Pipera un loc foarte drag si plin de caldura unde miri nostri se simt ca acasa. Am facut cunostinta, Paula si Lucian sunt numele lor. Am vorbit despre ce isi doresc la nunta lor. Mi-au placut foarte tare si eu lor. Si asa ca am facut echipa buna impreuna la nunta lor.
La discutiile purtate cu ei au venit cu niste propuneri de locatii absolut deosebite pentru sedinta foto din ziua nuntii.

Povestea nuntii lor

Paula si Lucian mirii nostrii de la Reina Events de anul acesta. Au avut o nunta frumoasa, cu domnisoare de onoare si cavaleri. Am fost fotograful nuntii lor. Pregatirile au jucat un rol principal pentru fiecare dintre ei. Ele s-au desfasurat inca de la inceputul zilei la hotel Sheraton Bucuresti. Multe cadre video intresante si fotografii de top. Paula este o mireasa superba. Lucian este acel mire dupa care suspina multe domnite ca l-au pierdut.
Cati dintre fotografii de nunta au acces in Palatul de Justitie din Bucuresti? Sa il foloseasca ca loc pentru o sedinta foto de nunta? Iata ca aveti ocazia sa vedeti fotografii superbe de nunta de la scurta lor sedinta foto. Paula si Lucian sunt acei doi miri pe care ar dori sa ii aiba orice fotograf talentat din lume.
Caracterul lor placut te invaluie ca o magie si te indruma ca fotograf de nunta catre tot cea ce este mai frumos, emotional, sexy si nu in ultim rand atragator. In ziua nuntii lor emotia i-a stapanit. Au stiut sa o controleze astfel incat sa aibe amitiri de neuitat. Dar emotiile sunt in sufletele lor pentru ca eu ca fotograf nunta le-am simtit din plin.

Petrecerea – Fotograf nunta Reina Events Bucuresti

Ganditi-va numai la aceste doua cuvinte, dansul mirilor…….da emotii maxime si cand ajungi ca fotograf nunta Reina Events Bucuresti realizezi ca parca povestea nuntii lor creste si mai mult in emotie, sentiment si bucurie. Un dans al mirilor executat superb si cu multa dragoste, a fost placut sa vad prin obiectiv aceasta frumoasa petrecere,fotograf nunta Reina Events Bucuresti are toata admiratia mea pentru organizare. Distractia a fost maxima si a tinut pana dimineata tarziu, familia , rudele prietenii le-au fost alaturi in fiecare moment. Le dorim o viata plina de fericire!
Daca iti place si doresti sa vezi mai multe, blogul iti poate oferi cateva pe care sa le admiri