Fotograf nunta Sinaia

Fotograf nunta Sinaia

Ne-am intalnit cu ei prima data cu un an inaintea nuntii lor cand am agreat de comun accord sa colaboram pentru a imortaliza in imagini nunta lor. Nunta lor au hotarat sa aibe loc la Sinaia, iata-ma si in calitate de fotograf nunta Sinaia. Au contractat impreuna servicii foto video nunta de la noi. Cununia civila a avut loc intr-o alta zi la Starea Civila Sector 5. A fost urmata se o sedinta foto.

Ana si Costin, oameni inainte de toate, draguti si deschisi. Si-au dorit o nunta ca-n basme. Au reusit. Desi nu a durat 3 zile si 3 nopti, ziua nuntii lor a fost atat de frumoasa si s-a desfasurat in locatii cu adevarat, deosebit de frumoase. Au fost inspirationale. Toate detaliile nuntii au fost cu atentie pregatite. Oameni frumosi si echipa noastra au facut totul posibil. Toate acestea au fost premisele realizarii multor fotografii de poveste, realizate de Fotograf nunta Sinaia, Constantin Butuc.

Mirii nostri

 

Ana si Costin au avut una din cele mai frumoase nunti la care noi am participa. Desi am noi am petrecut 3 zile impreuna si-au sarbatorit nunta la Sinaia. Pregatirile mirilor s-au desfasurat intr-o vila superba, unde am reusit sa suprind cateva fotografii minunate. Dupa cununia religioasa petrecerea a avut loc la Cazino Sinaia, unde a fost absolut spectaculos. Ne-am simtit bine. Nu va mai spun nimic, va arat fotografii de la nunta lor, cred ca vorbesc singure.

Iti doresti sa mai vizualizezi si alte evenimente? Apasa aici.

Suntem o echipa formata din fotograf nunta si video nunta. Avem cabina foto ce este o adevarata sursa de veselie pentru nunta voastra. Ne-am bucura daca ati alege sa va aflam povestea de dragoste, sa va insotim pe intraga perioada a evenimentului vostru. Ne vom asigura ca ceea ce va doriti si toate detaliile in care ati investit timp si bani vor fi captate. Emotia si zambetele vor ocupa au locul lor in bataia obiectivelor noastre. Asadar fiti bucurosi si traiti din plin ziua nuntii. Este sfatul nostru cel mai de pret.