Fotografie de nunta

A inceput sezonul nuntilor 2019! 

Fotografie de nunta.

Va fi un an cu multe evenimente frumoase si oameni superbi!
Inaintea sezonului echipa noastra s-a pregatit intens. Am avut numeroase intalniri si discutii despre fotografie de nunta si filmare de nunta. Ce si cum o sa facem anu acesta, am adunat informatii pretioase, ce noutati putem aduce … au fost pe buzele noastre. Nu vi le spun, va las sa le descoperiti singuri in postarile ce se vor face pe parcurul anului.

Primul eveniment al sezonului de nunta 2019, nunta Irinei si a lui Cristian a sosit, 4 mai 2019.
Cred ca va imaginati ce dornici am fost sa aplicam ce am invatat nou in fotografia de nunta si video nunta in perioada training-urilor. Zis si facut! Echipa foto-video a implementat cateva idei noi si i-am pus la treaba pe mirii nostrii, Irina si Cristian.

Pregatiri - Fotografie de nunta

Nunta a inceput cu pregatirile mirelui. Aici am intalnit o atmosfera relaxata si de buna dispozitie creata de cavaleri si mire, un mediu propice pentru realizarea activitatii noastre. Pregatirile miresei, ce au urmat celor ale mirelui, au fost intr-un contrast total. Pe Irina am gasit-o putin cam incordata, dar si asa am reusit sa-i aducem lumina calda in sufletul si zambete pe fata. Am facut niste pregatiri memorabile. Este poate singura mireasa care m-a intrebat la nunta ei, inainte sa ii ating rochia, daca m-am spalat pe miini. Culmea, mereu sunt spalat pe maini, dar aceasta replica a facut-o unica intre miresele pe care le-am cunoscut pana acum, si nu au fost putine, deloc.

Ceremonia religioasa

a fost emotionanta, Irina a fost adusa de tatal ei la altar. Cristian a asteptat-o cu sufletul plin de emotie si cu gandul ca tot ce isi doreste este o viata frumoasa alaturi de frumoasa lui sotie, Irina. In data de 4 mai 2019, Dumnezeu si-a deschis sufletul si i-a primit la inima lui, pe Irina si Cristian, nu ca doua persoane separate, ci ca o unica familie. O familie frumoasa, plina de dragoste si frumusete interioara.

La nunta lor a aparut si o micuta decapotabila (la masina ma refer este o mica Mazda, in care Irina si Cristian s-au simtit in largul lor. Aceasta i-a condus catre locul unde avea sa se desfasoare petrecerea, Pavilion (Cort Nunta) Aristocrat Events Hall. Nu exista nunta fara petrecere! Iar a lor a fost o petrecere pe cinste cu toate ingredientele necesare. Dansul mirilor, trupe de muzica, animatie, a venit chiar si circul la nunta! Per total, un real succes!

Va invit sa vedeti povestea lor, vazuta de fotograf nunta – Irina si Crstian – Wedding Photography.