fotografii nunta

fotografii nunta

1. Unde stati? Cat de departe va puteti deplasa?

Studioul nostru este in Pipera, la 1Km de Bucuresti, loc in care ne desfasuram activitatea, zilnic intre ore 9-21. Ne deplasam oriunde in lume unde pasaportul ne este acceptat!

2. Fotografii nunta? Video nunta? Ce fel de servicii oferiti?

Oferim o gama larga de servicii ce te vor ajuta sa-ti construiesti ImagineaNuntiiTale: Fotografii nunta, video nunta, Filmare aeriana (Drona), Fotografie aeriana (Drona), Cabina foto, Marturii foto, Aranjamente si decoratiuni de nunta.

fotografii nunta

3. La cate nunti ati participat?

Suntem prezenti pe piata nuntilor din anul 2008 si am participat la peste 600 de nunti.

4. Este nevoie ca fotograful si videograful sa faca o echipa impreuna?

Da, nu este neaparat nevoie sa fie cei mai buni prieteni, dar este un plus sa fi colaborat bine impreuna inainte. Echipele foto video nunta se coordoneaza mai bine inclusiv la asezarea in teren, nu se obstructioneaza unul pe celalat.

nunta 2021

5. Cu cat timp inainte trebuie sa ne rezervam data nuntii?

Echipele de nunta cautate pentru rezultate bune si seriozitate sunt rezervate cu mult timp inainte. In medie acestea sunt rezervate cu aproximativ un an inainte sau mai mult.

6. Ce tip de echipament folositi in fotografii nunta si videografia de nunta?

Folosim aparate din gama de lux a unuia dintre cei mai buni producatori de pe piata, SONY, cu obiective profesionale, lumini controlate wireless pe partea foto, iar pe partea video se folosesc elemente de stabilizare si drone profesionale de la DJI. Sunetul se inregistreaza separtat in recordere digitale de la Tascam.

fotograf nunta Bucuresti American

7. Se semneaza vreun contract pentru fotografii nunta si video nunta?

Daca va place ceea ce facem si va decideti sa colaboram cu siguranta vom semna un contract. Acesta este o garantie pentru ambele parti.

8. Cate fotografii nunta primim? Cate ore de filmare are nunta?

O intrebare normala a tuturor clientilor, dar fara un raspuns exact pentru ca numarul de fotografii si orele de montaj video depind de amploarea si dinamica nuntii vostre. Bazandu-ne pe experintele trecute va putem spune ca se livreaza minim 1000 de fotografii nunta in format digital si minim 2 ore de material video.

Fotograf nunta Sinaia

9. Avem clip de nunta?

Da sigur este inclus in toate pachetele noastre. Acesta este o adevarata provocare pentru la fiecare nunta. Are coloana sonora aleasa in functie de cum sunteti voi, cadre alese cu grija si care sa reflecte momentele importante ale nuntii voastre. Montajul se face pe ritm pentru ca acest clip sa devina o poveste!

10. Cum cream albumul foto de nunta din fotografii nunta?

Selectia fotografiilor pentru albumul foto de nunta o veti realiza voi, respectand criterile mersului evenimentului. Aceasta selectie poate avea intre 40-70 de fotografii. Pe baza acestei selectii noi va propunem o varianta digitala de album pentru aprobare. Nu avem nimic predefinit, un sablon de album, totul este unic fiecere pagina este lucrata individual.

fotografii nunta

11. Editati fotografii nunta? Se editeaza si partea video?

Fotografiile se editeaza integral si individual la nivel de lumina, contrast, reincadrare, culoare si claritate. Fotograful poate alege cateva fotografii pentru o prelucrare mai avansata. Partea video este editata integral la nivel de lumina, culoare, contrast, sunet. Editorul video poate decide introducerea unor tranzitii moderne in filmul nuntii.

12. In cat timp primim materiale foto-video?

Materiale finale se livreaza in 30-90 de zile de la data evenimentului. Este un proces lung si trebuie strabatut cu mare atentie. Pentru ca in editare sta calitatea materialului final.

fotografii nunta

13. Cati fotografi sunt prezenti la nunta si cati videografi?

Alegerea numarului de fotografi si videografi prezenti la nunta ta depinde de amploarea acesteia. Mirii sunt cei mai in masura sa furnizeze informatii pe baza carora le putem recomanda numarul minim de specialisti prezenti la evenimentul lor.

14. Faceti fotografii cu invitatii care pot fi sub forma de marturii?

Asiguram acest serviciu. Ele se livreaza in noaptea nuntii. Avem Cabina Foto daca doriti fotografii mai haioase si oaspetii sa se distreze.

Sedinta Foto nunta Buzau

15. Putem primi materialele brute?

Materialele brute needitate, fotografii nunta sau video nunta nu sunt disponibile pentru vizualizare sau vanzare. Acestea in format brut nu ar reprezenta stilul si viziunea artistului. Ex: un fotograf poate sa realiza 10 imagini brute a unui singur cadru dorit. Voi ve-ti primi acea imagine dorita de artist.

16. Recomandati sedinta foto nunta Save the date?

Da, este o placere sa va intalnim inainte de nunta si o buna ocazie sa ne cunoastem reciproc, sa ne acomodam impreuna si voi cu ideea de a fi fotografiati. Save the date este recomandarea noastra. Astfel in ziua nuntii colaborarea noastra sa fie cat mai deschisa. Acomodarea la care fac referire implica un proces prin care va ajutam sa intelegeti cum sa va simtiti confortabil si cum sa aratati cat mai bine in ziua nuntii din punct de vedere fotografic.

fotografii nunta

17. Oferiti sedinte Trash the dress sau Love The dress?

Da, chiar le ador pentru ca sunt realizate fara factori de stres si putem fi oricat de creativi vrem. Aceste foto nunta nu se pot obtine in mod normal in ziua nuntii. Ele sunt speciale si pretioase prin unicitatea si compozitia lor. Acestea pot fi singurele voastre fotografii de cuplu realizate de un fotograf profesionist.

18. Cat timp stati la nunta noastra?

Suntem prezenti la nunta voastra incepand cu pregatirile pana la aruncatul buchetului.

fotografii nunta

19. Care este pretul serviciilor foto-video pentru nunta?

Pretul serviciilor depinde de pachetul ales. Pachetele le gasiti pe pagina Investitie.

20. Transportul si cazarea sunt incluse in pret?

Da, daca nunta se desfasoara in limita a 50 km de studioul nostru. Daca se depesesc 100 km va cade in sarcina si cazarea.

fotografii nunta