Tel: +40 724 568 370

Politica de confidentialitate Imaginea Nuntii TalePolitica de confidentialitate

Această politica de confidentialitate se referă la acest site, www.imagineanuntiitale.ro și este deservită de proprietarul Constantin Butuc, administrator al societatii Imaginea Ta SRL Guvernează confidențialitatea utilizatorilor care aleg să-l folosească. Considerăm că viața privată a utilizatorilor de internet și protecția datelor sunt de o importanță capitală. Respectăm toate legile in vigoare din Romania privind protectia datelor cu caracter personal. Ne angajăm sa protejăm si sa nu instrăinăm in nici un fel catre terti datele personale pe care ni le dezvaluiti online folosind formularul de contact, comentarii, prin intermediul retelelor sociale sau telefonic.
Suntem aliniati cu regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si conform GDPR. Avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si in scopurile precis mentionate datele personale pe care ni le furnizati folosind site-ul nostru. Nu sunteti obligati sa ne furnizati datele personale, insa refuzand nu veti putea utiliza formularele de contact de pe site, nu veti putea lasa comentarii, nu veti putea cere oferte de pret sau informatii, pe scurt nu vom putea tine legatura.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Politica este aceea de a colecta si menține confidențialitatea informațiilor personale cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail sau numărul de telefon pe care ni l-ați furnizat in mod voluntar. Datele dumneavoastra sunt folosite strict pentru a va putea contacta si trimite oferta serviciilor noastre. Nu oferim altor terti datele Dvs personale. Daca ati ales sa ne trimiteti un mesaj catre adresa noastra de mail constantin.butuc@gmail.com, ne dati in mod direct consimtamantul de a va raspunde ori de cate ori va fi necesar.
In urma folosirii contactului telefonic catre numerul nostru de telefon 0724 568370, ne dati in mod direct consimtamantul de a va raspunde sau contacta telefonic ori de cate ori va fi necesar. In urma folosirii formularului de contact sunt colectate urmatoarele date: nume si prenume, adresa, telefon si adresa de mail. Aceste date raman stocate la noi. Nu oferim un termen, datele dumneavoastra raman stocate la noi si le vom folosi doar pentru a va putea raspunde, contacta si pentru a trimite oferta serviciilor noastre. Puteti solicita stergerea lor printr-o simpla cerere la adresa de mail constantin.butuc@gmail.com.

Retele sociale

Daca ne contactati prin intermediul unei retele sociale cum ar fi Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, va vom raspunde, vom salva datele dunmeavoastra de contact decat pentru a raspunde, contacta si trimite oferta serviciilor noastre. Aici, includem toate conturile sociale create pana in prezent si pe care le vom crea in viitor. Nu oferim altor terti datele personale, puteti solicita stergerea lor printr-o simpla cerere la adresa de mail constantin.butuc@gmail.com, specificand cu exactitate profilul si de pe ce retea de socializare ne-ati contactat.

Informații colectate automat

Utilizăm modulele cookie pe acest site pentru mai multe motive, inclusiv, dar fără a se limita la, urmărirea numărului de persoane care citesc fiecare articol (prin Google Analytics) și difuzarea de anunțuri. Utilizarea Google Analytics include funcțiile de publicitate ale serviciului pentru a particulariza publicitatea pe care o vedeți pe site. Pentru fiecare vizitator pentru a ajunge la site, colectăm în mod expres următoarele informații care nu pot fi identificate personal, incluzând dar fără a se limita la tipul de browser, versiunea și limba, sistemul de operare, paginile vizualizate în timpul navigării pe site, timpii de accesare a paginilor și adresa IP.
Responsabilitatea colectarii datelor revenind direct Google Inc. Aceste informații colectate sunt utilizate exclusiv pe plan intern pentru a măsura traficul vizitatorilor, tendințele și pentru a vă oferi conținut personalizat în timp ce vă aflați pe acest site.

Modificari ale Politicilor de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a aduce modificări la această politică de confidențialitate în orice moment. Dacă aveți obiecții față de Politica de confidențialitate, nu trebuie să accesați sau să utilizați site-ul. Orice modificare a politicii de confidențialitate a acestui site va fi comunicată prompt pe acest site web. Orice astfel de schimbare va fi numai prospectivă și nu va afecta modul în care gestionăm informațiile personale trimise înainte de schimbare. Contact Dacă aveți întrebări sau comentarii legate de politica de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la constantin.butuc@gmail.com sau telephonic la 0724 568370.
Close Menu