Foto nunta

Buna, buna! Bine ai venit!

Esti aici deoarece iti doresti pe cineva pasionat de ceea ce face. Scopul nostru este sa cream amintiri valoroase pentru fiecare cuplu, sa ne asiguram ca primesc fotografii de nunta si filmul nuntii unice ce capteaza momentele speciale si emotiile din ziua nuntii lor.
Profesionistii pasionati sunt permanent preocupati sa evolueze si sa-si imbunatateasca educatia si echipamentele. Noi credem cu tarie in asta si vrem sa va ajutam pe voi sa faceti alegerea corecta cand vine vorba de foto nunta sau video nunta.
Te-ai gandit vreodata ce face fotograful de nunta si videograful de nunta pentru tine? Ei nu realizeaza doar imagini foto sau video nunta, ei capteaza si creeza toate amintirile din acel moment important al vietii tale. Poate aceste imagini ajung la nivel de arta. Fotografii si videografii de nunta cu experienta vor observa cele mai mici detalii, dulci momente, emotiile, vor anticipa momentele autentice inainte ca ele sa se desfasoare. Cei pasionati vor vibra la emotie cu voi si vor realiza imagini foto  si video nunta unice si pline de emotie. Fotografiile si filmul nuntii vor fi esenta amintirilor tale din trecut, iti vor spune povestea si asta le face valoroase.

Scopul blog-ului

Imaginea Nuntii Tale pune la dispozitia voastra postari in blog legate de fotografia de nunta, video nunta si articole interesante despre educatia foto video de nunta. Pentru ca tu sa te bucuri de o cat mai mare cunostere in domeniu. Prin articole incercam sa educam putin acest domeniu atat de bine tinut la secret de catre fotografi si videografi. Noi consideram ca un client mai bine educat stie sa aleaga mult mai bine ce-si doreste. In acest blog poti vedea fosti miri care au primit poze nunta impresionate si ai ocazia sa te uiti la cat mai multe portofolii create de noi.
Asadar in acest blog o sa intalniti si articole educative ce va vor ajuta in cunoasterea si recunoasterea unor fotografii corect facute. Veti gasi notiuni in vederea alegerii echipei foto-video cu care veti colabora la nunta voastra. Totodata aveti oportunitatea de a vedea portofolii de fotografii ale mirilor nostrii. Astfel veti cunoste stilul nostru.
Ne propunem sa educam viitorii miri ca sa inteleaga mai bine ce presupune foto nunta si video nunta. Sunt amintirile voastre, va vor spune povestea de dragoste. Va vor prezenta istoria si va vor reprezenta in fata tuturor. Nu le puteti lasa pe mana unor neprofesionisti Pentru ca noua ne pasa de voi si lucram cu sufletul pentru amintirile voastre.
Bucura-te ca sunt oameni care fac asta pentru tine, apreciaza arta foto nunta si video nunta. inceraca s-o intelegi, apreciaza pe cei care fac asta mai mult. Iubeste frumosul si atunci vei avea amintirile dorite la nunta ta.

Iata cateva aspecte de care sa tii cont in alegerea echipei cu care vei colabora pentru servicii foto video nunta:

1. Chiar daca ai recomandari, cauta pe internet dupa foto nunta, fotograf nunta, video nunta. Vezi ce portofolii iti plac pentru ca acestea sunt amintirile tale.
2. Alege un numar de cinci portofolii indragite. Contactea-za prestatorii de servicii. Intreaba de disponibilitatea lor in ziua nuntii tale.
3. Iti recomandam sa te intalnesti cu cati mai multi dintre cei selectati. Trebuie sa vezi portofoliile lor atat foto cat si video.
4. Fii atent la ce ti se prezinta de fiecare dintre cei cu care te-ai intalnit.
5. Daca iti place ce ai vazut si ai legat o chimie cu acel fotograf de nunta este timpul sa bateti palma.

6. Contractul este foarte important intre tine si prestatorul de servicii foto  si video pentru nunta. Asigurate ca sunt termeni de bun simt in el. Acesta garanteaza seriozitatea foto nunta si video nunta, cat si a ta ca si client.

7. Nu alege pretul in detrimentul calitati. Fotografii de nunta cu experienta in acest domeniu nu au preturi mici, dar ele reflecta calitatea.

8. Intreaba daca fotograful tau de nunta face sedinta foto inainte de nunta. Este importanta pentru socializare si educarea viitorilor miri.

9. Alege sedinta foto trash the dress/love the dress dupa nunta. Este o parte artistica a fotografiei de nunta, daca ti-o doresti.

10. Alege o echipa foto video nunta cu experienta. Iti poate oferi seriozite si incredere. Fotografii nunta deosebite, dar si o parte video apropiata de film!