Nunta

Nunta este sarbatoarea unirii destinelor in mod liber si solemn a doi oameni prin casatorie. Aceasta include vereghete ce sunt puse pe degetele mirilor de catre un preot in timpul slujbei religioase numita “Taina casatoriei”. Prin aceasta se binecuvanteaza casatoria. Aceasta este urmata de petrecerea nuntii. Sedinta foto nunta este un „must” in aceasta zi.

Incarcatura emotionala a zilei nuntii este imensa pentru miri si familiile lor. Scopul nostru este de a imortaliza toate momentele nuntii. Acestea pe intrega perioada de desfasurare a nuntii sunt pline de emotii si sentimente frumoase si diiferite. Plecand de la teama pana la bucurie, entuziasm, iubire, dubii, furie sunt emotii naturale ce pot fi simtite in ziua nuntii.

Fotograf nunta si videograful de nunta stau foarte mult timp langa mireasa si mire in timpul nuntii. Ei pot avea o influenta pozitiva prin atitudine in atmosfera nuntii.

Planificarea nuntii

Planificarea exacta a momentelor nuntii este foarte importanta. Ideal ar fi ca aceasta sa se faca cu consultarea fotografului.  Pregatirile mirilor ar trebui sa aibe alocate minim o ora pentru fiecare dintre miri. In aceasta perioada echipa foto-video nunta va cauta sa aloce minim 30 minute unor detalii deja pregatite. Printre acestea enumar, fara a ma limita: inel logodna, vereghete, rochie de mireasa, pantofi bijuterii, ceas, pantofi, buchete, etc. Ideal ar fi ca pregatirile mirilor sa fie facute intr-un hotel.

In timpul pregatirilor vom fi atenti la machiajul si coafura miresei. Momentelor frumoase cu domnisoarele de onoare le vom dedica o atentie speciala, Aceeasi procedura vom folosi si pentru pregatirea mirelui. 

Dupa pregatiri putem face cateva portrete atat cu mireasa cat si cu mirele. Este important sa dedicam timp, aproximativ 30-45 minute fotografiilor cu familia (parinti, bunici). Ceremonia religioasa si petrecerea, precum si toate detaliile locatiilor in care se desfasoara acestea, decorurile si aranjamentele florale sunt foarte importante pentru a avea poze nunta.

Sedinta Foto Nunta​

Alocati-va timp suficient pentru sedinta foto nunta. Cel mai indicat ar fi ca aceasteia sa-I fie alocat minim un interval de 1 ora. Daca doriti si cateva cadre video atunci acest interval orar ar trebui sa fie de minum o ora si jumatate. Pentru a maximiza timpul alocat acesteia va recomandam alegerea locatiilor cat mai apropiate pentru a nu pierde foarte mult timp cu deplasarile intre locatii.

Pentru a avea fotografiile de la sedinta foto nunta asa cum le doriti este foarte importanta discutia cu fotograful. El trebuie sa va inteleaga pesonalitatea si preferintele. Trebuie sa faceti o echipa impreuna pentru a crea fotografiile dorite la sedinta foto nunta.

Va recomandam ca sedinta foto nunta sa aibe loc in locuri spectaculoase, dar acestea pot avea loc si in parc. Puteti rezerva cateva locatii cu arhitectura deosebita. Programarea acestora ar fi indicata inaintea apusului de soare.

O mica sesiune foto puteti face si in timpul noptii. Frumusetea cerului intunecat creaza un fundal foto minunat. Acesta ofera posibilitatea fotografului de a crea imagini deosebite cu ajutorul luminilor.