SEO fotograf nunta

Salut prieteni,  
 
Numele meu este Constantin Butuc si ma ocup de partea de fotografie de nunta din anul 2004. Primul site pe care l-am creat a fost in anul 2008 si se numeste www.imagineanuntiitale.ro.  El este prezent si astazi, asadar are o vechime de peste 12 ani.
Am invatat foarte multe in toti acesti ani in care am experimentat diferite tehnici SEO in domeniul nuntilor. Promit ca, in cateva articole, sa va impartasesc si voua ceea ce stiu si am invatat in acest timp. Dar ce imi doresc cel mai tare este sa aplicati pas cu pas ce am sa va explic.
O sa ating un subiect tare sensibil pentru fotografii de nunta si furnizorii din domeniu si anume optimizare SEO. 
 

Sa incepem!  Curs SEO fotograf nunta

Ce insemna defapt cele trei litere SEO? Este prescurtarea oficiala a Search Engine Optimization. 
Reprezinta un proces de imbunatatire a site-ului pentru a creste vizibilitatea si relevanta in cautari Google. Cu cat vizibilitatea este mai mare cu atat puteti atrage si aduce mai multi clienti afacerii voastre. Asadar este o parte fundamentala in marketing-ul digital. Deci una peste alta, Google lucreaza cu noi si pentru noi sau uneori inpotriva noastra. De fapt, noi trebuie sa conlucram cu motorul de cautara cot la cot si sa facem astfel incat motorului de cautare sa-i placa continutul site-ului si sa-l afiseze ca rezultat de top in cautarile dupa un anumit cuvant cheie.

Asadar, sa intram in lumea SEO a fotografiei de nunta. Etape sau pasi de urmat pentru SEO fotograf nunta:

Alegerea titlului, platformei, temei si structurii site-ului

1. Pentru inceput achizitionam un domeniu care sa fie cu un nume cat mai nisat aproape de partea de fotografie sau videografie de nunta ( ex. fotografidenunta.ro. 
2.Alegem o platforma pentru a crea site-ul,  eu va sugerez platforma wordpress. Este usor de folosit si customizat. Optimizarea SEO este usor de facut pe wordpress.

3. Instalam platforma wordpress in radacina domeniului ales.

4. Acum este timpul sa iei un creion sau pix si o foaie de hartie pentru a creiona structura viitorului site. Aici stai cu calm si gandeste-te cum vrei sa arate si ce vrei sa se regasesca in el. Gandeste din perspectiva utilizatorului, nu-ti construi site-ul prin ochi tai. Fa ceva usor accesibil si neaparat usor de inteles pentru el si bine inteles pentru GOOGLE.

5. Alege o tema care sa te reprezinte. Alege tema dupa cateva criterii si aici sa-ti vand cateva secrete, analizeaza review-urile in care oamenii vorbesc despre bag-uri si problemele legate de incarcare. Nu alege o tema lenta si cu probleme pe partea de incarcare. Este poate unul din cei mai importanti pasi in partea de SEO.

Realizarea continutului

6. Realizarea efectiva a site-ului. Domeniul este ales, platforma instalata, tema aleasa, structura pusa la punct. Super ce site superb incepem sa construim. la acest punct trebuie sa instalm neparat pluginul de SEO si recomndam cu mare drag Yoast. Aici veti putea alege cuvantul cheie dorit pe partea SEO fotograf nunta. Acest plugin se va ocupa si de partea de redirectare a paginilor modificate.
7.Alegem fotografii nunta si le introducem in platforma. Mare grija ca nu este de joaca cu acest pas. Fotografiile trebuie sa fie foarte bine optimizate. Viteza conteaza foarte mult iar google pune mare accent pe viteza in anul 2020. Aici sunt foarte multe de adauga dar este decat partea 1 a acestui articol.
8.Adauga continut unic in tot ceea ce faci. Este factorul cel mai important pentru Google, el iubeste sa scrii frumos, interesant si pe nisa ta.
9.Fa o comunitate si afirma-te pe retele sociale. Fii prezent in ele cat mai mult este un mare plus care face parte din partea de Seo fotograf nunta. Fa-te cunoscut aici si vei avea o satisfactie enorma ca lumea te va stii dupa stilul tau.
10.Optimizeaza site-ul, creaza link-uri interne cat si externe si ele sunt la fel de importante pentru Google.
Astazi am lasat decat 10 pasi de care trebuie sa tii cont pentru partea SEO fotograf nunta.
Promit ca voi reveni cu detalierea fiacarui pas si dupa ce o sa trecem de acesti pasi 10 si o sa fim siguri ca am atins toate punctele auxiliare din ei mergem mai departe cu punctul 11.
Dar aplica ce ai invatat astazi pe partea de SEO fotograf nunta si cu siguranta o sa fii mult mai sus in serp position.