Sedinte foto Trash the Dress sau After Wedding

Sedintele foto Trash the dress sau After Wedding ofera timp si spatiu pentru un stil de fotografie de nuntă care permite contrastul unei rochii de mireasa cu un mediu total diferit celui caruia i se potriveste. Astfel se creaza premisele un eseu foto de contrast, frumusețe și transformare.

Conceptul acestor sedinte este contrar traditiilor istorice de trasmitere a rochiei de mireasa de la mama la fiica. Aceste sedinte sunt un trend in zilele noastre. Explicatia conceptului modern ar sta in imposibilitatea folosirii rochiei de mireasa alta data si dorintei ca mariajul sa dureze pentru totdeauna.

Aceste sedinte foto au loc dupa nunta. La sedintele foto Trash the dress sau After Wedding se poate folosi in fotografie stilul fashion si glamour. Adoptarea acestora de catre fotograf nunta depinde de disponibilitatea si deschiderea mirilor.

 

Locurile de desfasurare al acestor sedinte foto pot fi plaja, munte, strazi ale oraselor, campuri cu diverse culturi (lavanda, grau, floarea soarelui), zone cu paduri si lacuri, cladiri abandonate, etc.

Mireasa poate opta pentru a uda si murdari rochia in cadrul acestor sedinte foto. Poate adopta chiar varianta extremista de rupere sau distrugere a rochiei. Marea majoritate a mireselor sunt rezervate in legatura cu distrugerea rochiei. Ele opteaza pentru a le putea ulterior curata.

Aceste sedinte sunt facute doar pentru voi

Indiferent de locul de desfasurare sau de nivelul de murdarire al rochiei de mireasa sedintele foto sunt distractive si relaxate, romantice si sexy.

Acestea sunt premisele realizarii unor fotografii minunate pe care le puteti avea de impartasit prietenilor si familiei. Creativitatea fotografui de nunta este esentiala in aceste sedinte foto. Aceste fotografii pot fi prezente in albumul de nunta. Fotografiile de la Trash the dress sau After Wedding sunt preferatele noastre.

Recomandam sedintele foto Trash the dress sau After Wedding! Fara reguli! Doar distractie! Fotografii mimunate!