Video-nunta

Imaginea Nuntii Tale prin video nunta suprinde toate momentele nuntii!

Video nunta este modalitatea ideala de a pastra amintirea nuntii tale. Ne focusam pentru captarea momentelor, detaliilor si emotiilor in filmul nuntii tale. Cream video nunta din 2008. Am adaptat stilul cinematografic pentru a fi cat mai aproape de povestea voastra. In spatele camerelor DSLR cu care filmam este o echipa creativa, pasionata si pur si simplu, indragostita de sentimentul de iubire.

Captam miscare, sunet si emotii!

Abordarea noastra in video nunta este naturala cu cea mai mare atentie la detalii. Nu controlam ziua nuntii, ci mai degraba amestecam si surprindem emotia autentica si momentele naturale. Noi suntem spectatori, nu regizori sau directori. Avem dorinta de perfectiune si compunem imagini ce expun adevarata frumosete a momentului. Dorim sa va cunostem inainte de ziua nuntii pentru a afla ce va doriti. In acest fel putem crea un video nunta uimitor. in concordanta cu personalitatile voastre.

Vom suprinde toate momentele cat mai discret posibil, astfel incat voi si oaspetii vostrii sa va simtiti confortabil si in largul vostru. Nu trebuie sa faceti nimic, decat sa va bucurati de nunta. Realizam un videoclip de nunta ca un film cinematografic. Folosim camere DSLR de inalte performante, echipamente de stabilizare si drone pentru a fi flexibili in legatura cu dorintele voastre.

Aducem nu numai ziua nuntii in sine, ci si emotiile si relatiile care o fac ceea ce este.

Imagineanuntiitale logo

Dedicati si experimentati

Momentele importante merita clipuri video nunta minunate

Video nunta - filmarea nuntii


Video nunta este modalitatea ideala de a pastra amintirile nuntii tale pentru anii ce vor urma.
Captam momente, detalii si emotiile din timpul evenimentului. Realizam video nunta din 2008 si ne apropiem de stilul cinematografic pentru a va spune povestea de dragoste.
Credem ca fiecare poveste este unica, asadar fiecare poveste are filmul sau, vorbind de video nunta. Filmul va cuprinde acele momente care adesea ar fi pierdute daca nu ar fi captate pe film, de la pregatiri pana la aruncatul buchetului.
O pasiune puternica pentru povestile pline de sentimente a condus la dezvoltarea continua a profesiei noastre. Folosim cele mai noi generatii de echipamente video si audio, pentru a le monta impreuna si a rezulta amintiri valoroase de la nunta voastra.
Ne bazam pe experienta in video nunta pentru a nu doar filma nunta ci pentru a va spune povestea. Un bun videograf va impleti cele doua perspective pentru a arata un cuplu fericit in toata splendoarea sa. Capteaza esenta ce face nunta voastra unica, adevaratul spirit al evenimentului.

Alegerea Videografului de nunta


Alegerea este grea mai ales datorita multitudinii de oferte.
Urmariti cu atentie portofoliile mai multor videografi si alegeti sa va intalniti cu maxim trei dintre acestia.
Alegeti reputatia si pe cineva care este bucuros si mandru sa va arate realizarile. Va recomand sa vedeti minim trei filme de nunta pe care videograful le-a creat. Gandeste-te cum te-au facut sa te simti. Fii sigur ca-ti place stilul de filmare si editare. Te-au facut aceste realizari sa-ti doresti sa le ai si tu? Te-ai mandrii daca ai avea si tu un film ca cel vazut?
Un aspect important, poate chiar foarte important si de care trebuie sa tineti cont este atitudinea si colaborarea acestuia cu fotograful de nunta. O sa va spuneti ca fiecare are treaba lui. Corect. Dar pentru ca voi sa aveti amintiri frumoase ei nu trebuie sa se incurce unul de altul sau un fotograf sa-i intre in cadre.

Videograful prezent la nunta este parte importanta a furnizorilor de servicii din ziua nuntii. Unii miri pun accent pe formatie, altii pe locatie, miresele pe rochia de mireasa, dar cand nunta se sfarseste doar filmul nuntii poate reda amintiri ce cuprind cadre vizual, sunet si miscare in acelasi timp.

Costul unui videograf de nunta variaza foarte mult in functie de experienta sa, de nivelul sau de expertiza  Echipamentele folosite (tipul de aparat de inalta definitie sau nu), obiective, echipamente de stabilizare, echipament inregistrare sunet, echipamente de iluminat, drona, etc) fac o mare diferenta din punct de vedere al calitatii imaginii.
Procesul de editare are o importanta majora in crearea filmului de nunta. Editarea presupune creativitate in imbinarea cadrelor pe muzica (cei mai multi nu fac asta) si este o mare consumatoare de timp.

Sfatul nostru bazat pe experiente, opinia noastra:

Daca va doriti un video nunta pe care sa-l urmariri cu placere oricand, acordati atentie aspectelor precizate mai sus. Alegeti intelept!

Nu esti actor de meserie,
dar joci rolul principal
in filmul nuntii tale!

Lasa-ne pe NOI sa-l captam!

Video nunta

Asteptati-va la profesionalism de la inceput pana la sfarsit. Echipa video nunta isi face timp pentru a va cunoaste inainte de eveniment. Vom fi interesati sa va aflam povestea de cuplu, stilul vostru personal si pentru a intelege ce este important pentru voi si familiile voastre in ziua nuntii voastre. Fiecare are nevoi si dorinte diferite. Noi ne adaptam fericiti stilului vostru. Videografii se vor apropia cu discretie de voi in ziua nuntii pentru ca voi sa primiti un film cinematografic de nunta care va arata cu creativitate ziua voastra. O filmare nunta realizata de profesionisti experimentati va fi o relatare reala a evenimentelor din ziua respectiva. Nu va ganditi la fotograf nunta sau la filmul nuntii in ziua cea mare. Traiti-o la intensitate maxima si bucurati-va din plin de ea. 

FIECARE NUNTA ESTE O NOUA POVESTE!

Lasati-ne sa ne alaturam
prietenilor si familiei tale
pentru a sarbatori impreuna
cea mai frumoasa zi din viata ta!