Fotograf nunta Aristocrat Bucuresti

Povestea nuntii lor

Pe Corina si George i-am avut miri pe 26 August 2018. Doi tineri deinvolti si energici care au stiut sa beneficieze la maxim prezenta noastra. Am mers la nunta lor intreaga echipa, fotograf si videografi deopotriva.
Cununia civila a avut loc cu cateva zile inaintea nuntii, ocazie cu care am intalnit multi dintre prietenii si rudele lor. Cu acestia ne-am revazut la nunta. Dupa cununia civila, ca fotograf nunta Aristocrat Bucuresti, am facut o sedinta foto in Parcul Cismigiu.
Pregatirile lor au fost facute la Hotel Intercontinental, ocazie cu care au si realizat sedinta foto din ziua nuntii. Mirii au pus mare pret pe acest moment al nuntii. Corina era insarcinata la momentul nuntii si avea sa nasca o fetita, lucru care s-a si intamplat la cateva luni dupa nunta. Am profitat impreuna de locatie si am facut impreuna fotografii deosebite si pretioase.
A urmat cununia religioasa a avut loc la Sfantul Spiridon. Slujba a fost frumoasa si cateva vorbe de neuitat la sfarsitul acesteia. Dupa aceasta a urmat petrecerea.

Fotograf nunta Aristocrat Bucuresti

Petrecerea nuntii a avut loc la Aristocrat Events. A fost o super petrecere de care s-au bucurat toti, inclusiv noi, echipa foto-video. Eu unul, fotograf nunta Aristocrat Bucuresti, m-am simtit minunat la nunta lor. Au avut multe momente artistice care au incantat invitatii.
Pot spune ca am fost miscat de-a lungul acestei nunti. Au existat momente speciale, emotie si lacrimi si am fost foarte fericit pentru ei O nunta aparent simpla dar cu valoare despre oameni, dragoste si cea a casatoriei.
Corina si George va multumesc foarte mult ca m-ati ales sa fiu fotograf nunta Aristocrat Bucuresti la nunta voastra. Sa va bucurati de fotografii multi ani de acum incolo.
Va invit sa vedeti cateva fotografii de la nunta lor. Le uram o viata plina de bucurii si asteptam cu nerabdare sa vedem ca familia lor creste dea- lungul anilor!
Va invit sa vedeti cateva fotografii de la nunta lor. Povestitor, fotograf nunta, Constantin Butuc