Doresti sa ai poze nunta ca aceasta?​

Poze nunta – Fotograful de nunta

Ați petrecut ani de zile visând la nunta perfectă?
E timpul să aducem visele in realitate!

Povestim prin poze nunta voastră!

Fotografii de nunta premiate international!

Pentru nunta voastra

Cea mai buna echipa

Cea mai buna experienta

Poze nunta pline de arta.
Acestea devin amintiri de povestit si aratat generatiilor ce vor veni.

Fotograful de nunta

Ne străduim mereu pentru perfectiune și ne mâdrim cu munca noastră

Meseria de fotograf de nuntă implică multă dăruire și pasiune, iar acestea sunt alimentate constant de dragostea față de cei din jur și de admirația sinceră față de oamenii care se iubesc.

Atunci când fotografiază sau filmează la o nuntă, fotograful de nuntă filtrează realitatea prin propriile trăiri și o transpune într-o adevărată artă. Deoarece în fotografii și filme, el reușește să surprindă sentimente și emoții, iar pozele se transformă într-o poveste de iubire. Și nimic nu ar fi posibil fără ca fotograful de nuntă să nu se implice total și să nu trăiască fiecare clipă alături de cuplul de îndrăgostiți.

Așadar, atunci când căutați un fotograf de nuntă, uitați-vă în sufletul său. Vedeți dacă puteți găsi acea lumină care vă va face pe voi sa vă simțiți bine în fața aparatului, astfel încât să dați frâu liber sentimentelor și să vă arătați în fața camerelor așa cum sunteți voi, de fapt.

Poze nunta

Momentele care contează!

Nouă ne plac poveștile de dragoste. Ne place să vă auzim ideile și vom face tot posibilul să le captăm și să le materializăm în cele mai frumoase albume foto și filme de nuntă. Ne străduim mereu să pregătim toate detaliile și să aflăm povestea din spatele cuplului respectiv. Poze nuntă realizate de fotograful de nuntă vor fi astfel autentice și pline de semnificație. Și credem că este important ca voi să vă recunoașteți viața și povestea în pozele de nuntă realizate de noi!

Fotografiile nunții rămân pentru o veșnicie. Ele vor trece testul timpului, sunt cele pe care le veți arăta copiilor și nepoților voștri. Deci este important să surprindă cu adevărat momentele speciale și magia zilei nunții voastre. Iar noi suntem onorați de fiecare dată când ne acordați încredere și ne permiteți să fim noi cei care vă creează această moștenire inestimabilă!

Portofoliul

Este dovada

Vă încurajăm să căutați cu răbdare și atenție. Răsfoiți site-uri și portofolii, până găsiți ceea ce vă place. Un mic detaliu vă poate ajuta: vedeți dacă munca persoanei respective este constantă și dacă reușește să trasmită emoție și frumusețe pe parcursul întregului eveniment, nu doar în momentele-cheie.


Portofoliul trebuie să conțină nu câteva zeci sau sute de fotografii răfirate, de la mai multe nunți. Ar fi indicat să vedeți mai multe albume de nuntă, fiecare cu toate pozele ei, astfel încât să vă puteți face o imagine de ansamblu a întregului moment, să vă puteți da seama de cursivitatea poveștii vizuale.

Poze nunta

costuri

Costurile legate de contractarea unui fotograf de nuntă pot fi mai mari decât v-ați aștepta. Unele persoane consideră fotografia și videografia de nuntă doar alte cheltuieli din multitudinea ce o au de achitat pentru eveniment. De aceea apelează la rude sau prieteni, pentru a le realiza direct, simplu, brut. Însă nimic nu se compară cu fotografiile și filmele făcute de un profesionist, care stăpânește bine arta fotografierii și filmării, știe temperaturi de culoare, lumini, deține aparatură modernă, face editare și post-procesare, astfel încât produsul final să fie unul de excepție.

In plus, dacă se face un raport între suma alocată pentru fotografie și videografie și cheltuielile generale ale evenimentului, atunci costul nu mai este unul ridicat, ba dimpotrivă. Sfatul nostru este să cumpăniți bine și să nu faceți rabat la calitate, pentru că albumul foto și filmul nunții sunt bijuterii ce rămân pentru veșnicie!

Imaginea Nuntii Tale

SuprindeM prin poze nunta toate momentele nuntii!

stil și pasiune!

poze nunta

„Un moment este definit nu numai de subiectul său, ci și de efectul pe care îl are asupra celor care il impărtășesc”

Ne folosim de o varietate de tehnici și echipamente, inteligența și creativitate pentru a crea poze nunta ce devin amintiri a căror valoare va crește cu timpul.

Este legenda ta.

Hai sa cream poze nunta in mod distractiv.

Fericirea mirilor nostri este priortatea noastra. Consideram conexiunea personala foarte importanta. Ne place sa ne cunoastem clientii. Acest lucru ne permite sa ne adaptam serviciile pentru a se potrivi dorintelor voastre. Concentati-va pe calitate. Nunta este un eveniment unic in viata. Ce ar putea fi mai important decat a avea o experienta minuntata in ziua nuntii voastre.

Scopul nostru este de a capta sentimente si emotii adevarate. Ne distram alaturi de miri si ii facem sa se bucure de ziua nuntii lor. Ne place sa spunem povesti vizuale de dragoste si sa le facem de neuitat. 

Poze de nuntă realizate de noi sunt despre dorința de a capta și de a „povesti” momente din viață. Pentru că nimic nu este mai frumos decât să documentezi ziua unei nunți!
Nu vorbim aici doar despre o simplă colecție de poze nuntă. Prin fotografiile noastre, ne dorim să spunem o poveste. O poveste adevărată, plină de sentimente, gesturi, zâmbete, priviri, săruturi și multă iubire.
Magia acestor momente ne provoacă entuziasmul, creativitatea și dorința de a realiza ceva magic și unic. Fiecare nuntă realizată de noi este spusă cu multă sinceritate și autenticitate, de la început și până la sfârșit.
Vouă vă dedicăm întreaga zi!

Vino și află cum putem face amintirile și mai magice! Am fi încântați să vă fim alături în ziua nunții voastre. Hai să vorbim!

Mulțumim de vizită!