Tel: +40 724 568 370

Poze nunta

Imaginea Nuntii Tale prin fotografia de nunta suprinde toate momentele nuntii!

Cununia Civila
Pregatirea Miresei
Pregatirea Mirelui
Detalii
Cununia Religioasa
Sedinta foto
Aranjamente si decoruri
Dansul Mirilor
Petrecerea
Taierea tortului
Aruncatul Buchetului
Aruncatul Jartierei
Scoaterea voalului
Previous
Next

Poze nunta: Momentele care conteaza!

Aveti in minte un proiect important, primul vostru proiect realizat impreuna, nunta voastra. Noua ne plac povestile de dragoste. Ne place sa va auzim ideile si vom face tot posibilul pentru a se intampla.
Scopul nostru este sa va documentam ziua nuntii cu poze nunta autentice si semnificative, unice si contemporane. Este important pentru noi sa va recunoașteți in poze nunta realizate de noi!
Cautam sa combinam o abordare relaxata, discreta, plina de distractie cu profesionalism impecabil.
Suntem cu adevarat incantați de fiecare poveste din spatele camerelor noastre, radem și plangem cu tine. Este o onoare pentru noi sa pastram amintirile uneia dintre cele mai importante zile din viața voastra…nunta voastra, O moștenire importantă pentru voi.
Fotografiile nuntii vor dura o viata. Sunt cele pe care le vei arata copiilor si nepotilor tai. Poze nunta vor suporta testul timpului. Credem ca trebuie să surprinda momentele magice și speciale ale zilei nunții tale. Vreau ca toti mirii să aibă momentele zilei nunții lor captate frumos si de calitate pentru totdeauna, sa aibe poze nunta.

Alegerea fotografului - Portofoliu – este Dovada

Este usor sa umpli un site cu cateva poze nunta bune pe care un fotograf nunta a avut norocul sa le ia un utimii ani. Uitati-va in propriile telephone. Sigur din 100 de fotografii, de una sunteti multumiti si mandrii. Cautati pe cineva a carui munca este constanta. Cineva care este suficient de talentat pentru a crea o serie de fotografii de nunta WOW pe intreaga zi. Nu cineva care a pus 30 poze nunta de la sute de nunti
Pentru a va convinge ca suntem alegerea potrivita, va invitam la noi sa vedeti nuntile mirilor nostrii.

Costurile implicate de rezervarea fotografului de nunta pentru ziua nuntii voastre pot fi mai mari decat v-ati astepta. Stiu! Veti avea fotografii de nunta, nu poze nunta. Am trecut si noi prin asta.
Dar daca te uiti la costul acestuia in raport cu cheltuielile generale ale nuntii face sens.

Cheltuiti mii de euro in ziua nuntii voastre, nu cred ca este o idee buna sa incercati sa economisiti 200 de euro prin rezervarea unui fotograf mai ieftin.
Prea des, in utimii ani in special, am primit e-mail-uri de la cupluri cu care ne-am intalnit, dar au ales pe altcineva, spunand ca au primit poze nunta si sunt foarte suparati. Ei vin cand e prea tarziu!

Sfatul nostru bazat pe experienta, opinia noastra:
Nu permiteti sa treceti prin aceeasi experienta! E foarte important.

Doresti sa ai
fotografii de nunta
ca aceasta?

Daca DA, am fi incantati sa-ti fim alaturi!
Close Menu