Primul magazin online de servicii foto-video nunta

Imaginea Ta SRL este o societate ce presteaza servicii foto-video nunta si alte evenimente pentru familie. Brand-ul sub care ne desfasuram activitatea este Imaginea Nuntii Tale (https://imagineanuntiitale.ro/). Anul acesta am hotarat ca brand-ul nostru sa devina o emblema pe piata de nunti din Romania.

Captam fericire din 2008. Ne entuziasmeaza momentele de bucurie si fericire din viata fiecaruia si ne dorim sa fim parte la acestea. Este ceea ce ne place si ne defineste ca echipa. Suntem o echipa mare de oameni cu mult suflet si pura daruire pentru arta fotografica si cinematografie. Am analizat impreuna plusurile si minusurile din domeniul in care activam si am decis sa facem marele pas – deschiderea primului magazin online de pachete foto video din Romania si nu numai.

De ce asa?

In acest domeniu sunt foarte multi miri care sunt nemultumiti de si cu amintirile nuntii lor si /sau de colaborarea cu echipa foto-video nunta aleasa pentru nunta lor. Motivatiile sunt dintre cele mai diverse si nu se limiteaza la lipsa unui contract, neprezentarea echipei foto-video nunta la eveniment, preturi diferite pentru aceleasi servicii in functie de diverse criterii, pierderea materialelor, calitatea materialelor primite nu corespunde cu cea care le-a fost prezentata initial, intarzieri foarte mari in predarea materialelor, etc.

 

Pentru ca mereu am fost ghidati de valori si principii sanatoase precum integritate morala si profesionala, responsabilitate, onestitate si corectitudine, atitudine decenta si echilibrata ne deranjeaza profund ca sunt persoane in jurul nostru ce se joaca cu amintile altora.

Intotdeauna am incercat sa atragem atentia tuturor celor ce au intrat in legatura cu noi asupra riscurilor ce pot aparea in colaborarea cu o echipa foto-video nunta. Uneori mirii iau decizii nepotrivite chiar in cunostiinta de cauza. Primordialitatea pretului pare a fi criteriul cel mai des intalnit atunci cand aleg nepotrivit.

imagineanuntiitale.ro - magazin online

Pentru a oferi un plus de incredere in serviciile noastre foto-video nunta si a spulbera orice urma de temere in colaborarea pentru astfel de servicii cu echipa noastra am creat magazinul online. Totul este legal si la vedere, cu termeni si conditii de colaborare. Decontarea platilor se face prin intermediul procesatorului de plati Netopia Mobil Pay, una dintre cele mai sigure modalitati de plata online.

 

Acest magazin online le ofera viitorilor prieteni care lucreaza cu noi o modalitate transparenta, usoara si rapida de a colabora cu noi. Isi pot alege cu usurinta pachetul foto-video nunta potrivit dorintelor lor, insotit sau nu de optionale. Acesta poate fi oricand actualizat. Aleg data evenimentului, completeaza datele din formular sau cont si dupa se face trecerea la pasul urmator, achizitionarea pachetului. Aceasta achizitie a pachetului presupune in prima faza o rezervare a datei nuntii. Rezervarea de data este 20% din valoare pachetui foto-video nunta ales.

Diferenta de plata (80% din valoarea pachetului foto-video nunta) se achita la finalul evenimentului, tot prin intermediul magazinului online.

Aceasta lansare a magazinului online aduce cadouri viitorilor nostrii miri. Asadar toate pachetele foto-video nunta beneficiaza de un cupon cadou in valoare de 150 euro pana la sfarsitul lunii octombrie a.c. Se adauga cosului de cumparaturi.

Asadar, punem la dispozitia viitorilor miri un instrument de achizitie care usureaza alegerea pachetului foto-video nunta. Serios, echitabil, sincer si calitativ. Este disponibil oricui.

Daca doriti dupa achizitie, va invitam sa ne vizitati la studioul nostru pentru a ne cunoaste mai bine. Suntem bucurosi sa va aflam povestea. Nu te simti bine cu noi, primesti banii inapoi! Avem un istoric puternic in domeniu si o calitate ridicata a lucrarilor.

Va asteptam cu drag in magazin online Imaginea Nuntii Tale

Bucurati-va de noul magazin online de pachete foto video nunta Imaginea Nuntii Tale. Temerile ca ai platit si nu sti cui, ca mteriale nu sunt in siguranta, ca nu exista un contract legal, ca nu ai o factura sau ca nu este calitatea pe cate tu ai vazut-o, sunt spulberate.

Amintirile nuntii sunt cele cu care ramaneti dupa ce nunta se va incheia. Puneti valoare pe ele, este sfatul nostru. Fotografia de nunta si videografia de nunta sunt cele care capteaza momente si emotii reale. Imaginea Nuntii Tale aduce amintirile nuntii in casa ta, asa cum le-ai trait!

 

Merita sa lucram impreuna!