fotograf nunta

Rebranding

Suntem incantati sa va anunțăm ca suntem in proces de rebranding al Constantin Butuc Studio. Ca parte a rebranding-ului, numele este schimbat in Imaginea Nuntii Tale.

Am creat o noua arhitectura de brand: un nume nou, un nou logo, o noua schemă de culori și un site web, dar cu aceeasi misiune si valori ce ne-au caracterizat mereu.

Vrem să împărtășim cu voi motivația din spatele actualizărilor.

Schimbarea numelui a fost initiata pentru o identificarea mai usoara a seviciilor pe care le oferim catre publicul caruia ne adresam in mod special.

Noul nostru logo (2 inimi intrepatrunse) reprezinta pentru noi relatia dintre noi si mirii nostrii. Iubim sentimentul de dragoste si implicit nuntile. Inima noastra bate impreuna cu cea a mirilor nostri pentru a crea impreuna amintiri frumoase.

Culoarea este un element esențial care definește o imagine de marcă. Albul este culoarea cea mai completă și mai pură, culoarea perfecțiunii. Semnificația albului este puritatea, inocența, integralitatea și completarea. Negrul este culoarea secretului și a misterului. Negrul este asociat cu lux, sofisticat, incredere si putere.

Am ales alb si negru, pentru ca numai impreuna comunica mai puternic ceea ce ne defineste.