Recenzia mirilor

Mădălina & Robert
Împreună la Înălțimi: Povestea Noastră

De la Tinder la Eternitate

Într-o eră digitală, unde întâlnirile online sunt tot mai comune, povestea de dragoste a lui Robert și Madălinei a început pe Tinder, platforma care i-a adus împreună acum 6 ani.

Prima lor întâlnire a avut loc la Social 1, la Unirii. Nimic sofisticat, doar două suflete care și-au dat întâlnire pentru a se cunoaște mai bine. Amândoi au simțit o conexiune instantanee, râzând și discutând la o masă simplă.

Ceea ce părea a fi doar o întâlnire obișnuită a devenit începutul unei aventuride o viață. Încă de la început, Robert a fost cucerit de frumusețea și simplitatea Mădălinei, de felul în care râdea la glumele lui și de timiditatea ei fermecătoare. Madă, la rândul ei, a fost impresionată de atenția, carisma și umorul lui Robert, simțindu-se confortabil și în siguranță în prezența lui.

Cererea in căsătorie

După patru ani de aventuri și momente pline de iubire, Robert a decis că e momentul să facă marele pas. Știa că Mădă visează de multă vreme la o călătorie în Coreea de Sud, țara pe care o adoră încă din liceu. Planul lui era să o ceară în căsătorie pe insula Jeju, cunoscută drept insula îndrăgostiților, locul visat de Mada.

“Am cumparat inelul si l-am ascuns in ghiozdan (intre sosete), ca Mada sa nu-l gaseasca, pana cand ajungem acolo, mai exact pe insula Jeju (Insula indragostitilor).” spune Robert.

El a așteptat momentul perfect. Au oprit într-o parcare mare la poalele unui munte pe care trebuia să îl urce împreună, aproximativ 900 de trepte.

“Urcam noi ce urcam, iar Mădă începuse să se enerveze, că de ce urcă atât, că a obosit… Planul meu fiind să o cer în vârful muntelui. Deja mă gândeam la alt plan, mai exact B… dar am zis să o mai motivez să urce până la capăt pentru că erau toți turiștii deja acolo. A urcat, tot drumul s-a plâns până sus… deci în vârf era nervoasă. Facem noi acolo niște poze, și eu am vrut să fie ceva simplu, special și doar noi doi.” spune Robert.

În ciuda oboselii și a micilor nemulțumiri ale Mădălinei, au ajuns în vârful muntelui. Acolo, Robert a reușit să creeze un moment magic, simplu și intim, exact cum și-l dorise. Cu un apus splendid pe fundal, Robert a deschis cutia cu inelul și i-a spus Mădălinei cuvinte minunate care au făcut-o să spună „Da”.

Acum, Robert și Mădă își construiesc amintiri valoroase împreună. Fiecare zi este o aventură, de la plimbările nocturne cu mașina, la dansurile spontane din sufragerie, până la călătoriile prin lume. Casa lor, sanctuarul iubirii lor, a fost martorul acestor momente de bucurie și conexiune profundă. Chiar și în timpul pandemiei, când au petrecut atât de mult timp împreună, și-au găsit mereu motive să râdă și să se bucure unul de celălalt.

În fiecare privire, fiecare atingere, fiecare râs, se simte o poveste de iubire extraordinară, una care continuă să crească și să inspire. Aceasta este povestea lor, o poveste care demonstrează că adevărata iubire poate începe oriunde și oricum, atâta timp cât există două inimi care bat la unison.

Cununia Civilă

Pe 17 mai, am avut onoarea de a fi martorii cununiei lor civile. Într-o sală elegantă, plină de lumina caldă a dimineții, Robert și Mădălina au intrat ținându-se de mână, radianți de fericire și încredere. Zâmbetele lor largi și ochii sclipitori reflectau bucuria și speranța pentru viitor, înconjurați de familie și prieteni apropiați care le susțineau cu entuziasm.

Ceremonia a fost marcată de râsete sincere și momente de bucurie pură. Privirile lor pline de afecțiune și conexiune profundă au capturat esența iubirii lor autentice. În mijlocul aplauzelor și urărilor de bine, ei au sărbătorit fiecare clipă, sprijiniți de cei dragi care le-au fost alături în această zi specială.

Un moment de neuitat a fost când Mădă a ridicat triumfătoare buchetul de flori, simbolizând victoria iubirii lor. În acel moment, energia pozitivă și emoția au umplut sala, iar Robert și Mădă au împărtășit un moment de triumf și recunoștință.

Semnarea certificatului de căsătorie a marcat oficializarea uniunii lor. Cu un zâmbet larg și plin de fericire, Mădă a semnat documentul care le consfințea iubirea și angajamentul. Robert, alături de ea, radia de bucurie și mândrie. Împreună, au sărbătorit acest pas important cu entuziasm și pasiune, gesturile lor pline de energie și bucurie capturând esența momentului.

Iată cum fiecare imagine surprinde esența iubirii lor, oferind un tablou complet al momentului lor special.

Nunta de Vis - Same Day Edit

Pe 25 mai 2024, Mădălina și Robert au transformat această zi specială într-o adevărată sărbătoare a iubirii lor. Cuplul a decis să dedice ziua în întregime fericirii și emoțiilor, creând amintiri de neuitat. Totul a început la ora 10:30 cu pregătirile pentru nuntă. Atmosfera era încărcată de emoții și nerăbdare. Cei doi îndrăgostiți și-au citit scrisori de dragoste și au împărtășit momente tandre, pline de afecțiune și sinceritate. La ora 14:00, invitații au fost așteptați la restaurantul Monarh, unde a avut loc cununia religioasă în aer liber. Ceremonia a fost extrem de emoționantă. Mădălina a strălucit într-o rochie albă de mireasă, captând toate privirile, în timp ce Robert a impresionat pe toată lumea cu prezența sa impunătoare și respectuoasă. După cununia religioasă, a urmat o sesiune foto memorabilă. Mădălina și-a schimbat mai multe ținute, fiecare mai spectaculoasă decât cealaltă, surprinzând invitații și adăugând un plus de rafinament evenimentului. Seara, în jurul orei 21:00, a avut loc marea surpriză: dansul mirilor. Această performanță a fost momentul culminant al serii, lăsând o impresie de neuitat asupra tuturor celor prezenți. Atmosfera a fost de vis, plină de bucurie și celebrare. 

Mădălina și Robert au reușit să creeze o nuntă de poveste, iar noi le dorim din suflet „Casă de Piatră” și multă dragoste în continuare!