Importanta planificarii si cronologiei in fotografia de nunta

Pregatirea este esentiala pentru o procedura eficienta, asa ca daca intentionati sa obtineti fotografii uimitoare, trebuie sa va asigurati ca acordati timp suficient pentru realizarea lor. Retineti ca cele mai bune poze nunta necesita lumina naturala, asa ca luati în considerare perioada si de asemenea orele de zi când intentionati cronologia. Chiar aici este o idee a ceea ce trebuie sa fie pregatiri nunta.

Pregatiri nunta

Detalii: 30 minute

Acestea sunt fotografii cu inelele, tinuta, încaltamintea si diverse alte articole care vor ajuta cu siguranta in povestirea acelei zile magice.

Pregatiri nunta

Imbracat : 60 min.

Chemati fotograf nunta pentru a ajunge cel putin cu o ora înainte de încheierea sesiunii de pregatire pentru a va asigura ca va avea cu siguranta timp suficient pentru a face fotografii cu detalii, dar si pentru a realiza fotografii cu pregatirile mirelui, cât si ale mireasei.

Pregatiri nunta

Portrete individuale : 30 de minute pentru fiecare in parte, mire si mireasa

Cu siguranta, aceste imagini vor fi luate rapid dupa sedinta de pregatire, deci asigurati-va ca alocati timp adecvat pentru aceasta sedinta înainte de eveniment.

Pregatiri nunta

Oferirea buchetului : 30 de minute pentru fiecare in parte, mire si mireasa

Aceasta sesiune este optionala, desi este obtinuta mult mai preferata în fiecare zi. Chiar prima aparitie este o experienta foarte intima pentru perechea încântata si fotografiile ajung sa fie absolut fermecatoare.

Pregatiri nunta

Fotografii cu membri familiei: 45-60 minute

Aceasta este o sedinta foto, care depinde direct de numarul de invitati si de alegerile voastre referitoare la fotografii Puteti cauta sugestiile din profilul fotografului digital.

Cununia religioasa

Imagini locatie si ceremonia: 60-90 minute

Fotografii oficiale cu membri ai familiei extinse: 30-45 minute.
Aceasta sesiune poate fi mult mai scurta si are loc de obicei dupa eveniment.

 

Sedinta foto nunta

Durata : 60-90 min. Asigurati-va ca alegeti locul din timp

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Locatia si petrecerea

Pe durata desfasurarii acesteia va recomand sa va dedicati aproximativ 30 minute pentru o sedinta foto in noapte. Aceste fotografii vor completa intr-o modalitate minunata ziua nuntii voastre.