Provocari in organizarea unei nunti 2021

nunti 2021

Pandemia COVID 19 a reusit sa bulvereseze foarte tare piata de nunti din anul 2020. Dar suntem bucurosi ca avem cativa curajosi care au facut nunta in acest an greu pentru piata nuntilor din Romania. Nuntile in anul 2020 au fost foarte relaxate, linistite, frumoase si foarte elegante!

Mai, acum sincer, nu stiu la ce va asteptati voi sa se intample la anul 2021 din punct de vedere al nuntilor. Dar noi va putem indica cateva aspecte importante pentru nunti 2021.
Haide-ti sa facem o mica analiza a ce s-a intamplat in anii 2019-2020. Multe echipe foto video nunta au luat evenimente pentru anul 2020 din anii 2018- 2019. Majoritatea evenimentelor din anul 2020 s-au amanat pentru anul 2021. Va dati seama ce haos o sa fie anul viitor in piata de nunti?

Ce se intampla cu nunti 2021?

Anul acesta, mirii s-au vazut foarte liberi in a alege servicii foto-video nunta si au avut multe echipe disponibile. Mirii anului 2020 au beneficiat de multe avantaje din partea echipelor foto video si nu numai. O sa vedem cum o sa decurga anul 2021. 
Roate se invarte mereu, iar anul care vine nu vor mai fi asa disponibili furnizorii de servicii foto video. Piata o sa fie foarte aglomerata. In acest an ati asistat la o usoara coborare a preturilor si s-au putut realiza alegeri in scurt timp, intrucat disponibilitatea  a fost maxima din partea tuturor furnizorilor din domeniu. Anul care vine o sa vina cu multe surprize. Toate echipele formate din fotograf nunta si video nunta vor fie ocupate in general in zilele de sambata si duminica.  

Planifici un eveniment in sezonul nunti 2021?

Anul de nunti 2021 o sa fie sufocat de cererea clientilor. Anul 2021 va fi un an atipic si sa va explic putin de ce. O echipa foto video nunta vine deja in piata nunti 2021 cu un pachet de nunti amanate din anul 2020. Asadar o foarte mare parte din mirii anului 2020 se vor regasi in anul 2021. Totodata mirii anului nunti 2021 se vor regasi si ei in acest an. Asadar in sezonul de nunti 2021 se vor regasi un numar dublu de nunti. 
Sfatul nostru este urmatorul. Cand ati gasit echipa care sa va placa nu incercati sa negociati pretul si grabiti-va sa ocupati data pentru ca datele libere sunt foarte putine, chiar spre deloc.

Imaginea Nuntii Tale are date disponibile pentru sezonul 2021

Anul nunti 2021 o sa fie un an plin dragut si plin de petreceri interesante. Nu uitati, sunt 2 ani in unul singur. Deci, aglomeratie foarte mare. 
ImagineaNuntiiTale iti ofera posibilitatea de a alege pachete de nunta din magazin online, repede si in maxima siguranta. Asta insemna sa respecti viitori miri si sa le pui la dispozitie un instrument de achizitie rapid, sigur si foarte usor! 

ImagineaNuntiiTale, merita sa lucram impreuna!

Daca doriti sa mai vizualizati si alte articole, apasati aici.