Poze nunta Bucuresti

Poze nunta Bucuresti

Daca va spun unde l-am intalnit pe mirele ce este protagonistul nuntii povestite mai jos, nu o sa credeti…La F64. Da, tocmai acolo. Nu este pasionat de poze nunta Bucuresti. Lucreaza doar in apropiere. Asta e singura legatura. Am discutat pe diverse subiecte  Ne-am placut reciproc. Cu placere am acceptat sa le fim alaturi in ziua nuntii lor. Mireasa noastra este Iunona. Am vazut-o abia in ziua nuntii, dar din povestirile mirelui nostru am am cunoscut-o de la intalnire. N-a placut ce am auzit despre ea si felul in care Florin, mirele nostru ne-a prezentat-o.

Povestea mamei miresei

Ma uit in calendar. Da a venit si acesta zi, am inima indoita, dar nu imi provoaca suferinta. As minti sa spun ca sufar ca am pierdut. Din contra mai mult am castigat. Pot insa spune sunt nostalgica si foarte emotionata ca astazi mica mea albinuta dragalasa s-a transformat in cea mai frumoasa printesa.

Timpul a trecut naucitor de repede si a lasat un mare gol in sufletul meu ca nu am avut mai mult timp impreuna. Candva o mica albinuta a parasit stupul. Ca printr-o varaja a devenit aceea printesa care este pregatita pentru o noua viata puternica, iubitoare si dornica sa aiba familia ei. Eu i-am dat viata si este tot ce am mai scump pe lume. Este lumina ochilor mei.

Cam asta simte o mama cand copilul ei pleaca de langa ea. Au trecut prin gandul ei toate momentele frumoase petrecute impreuna. Primii pasi. Primele cuvinte. Prima tinere in brate. „Mama te iubesc din toata inima” sunt putine dintre cele ce imi aduc acum aminte.

Dar cand te uiti din alta perspectiva totul se schimba si mama isi incredinteaza cu inima deschisa ce are ea mai de pret celui care ii va fi fiIcei ei calauzitor, sot, prieten SI iubit. Mama miresei de astazi este o fire emotiva si plina de sentimente frumoase.

Povestea lor

A facut ca Iunona si Florin sa fie o familie de invidiat prin frumusetea lor si educatia care le-a fost oferita de acesti oameni dragi din viata lor. O nunta se organizeaza cu multa implicare si cu multe sentimente frumoase. Este acel show in care te poti vedea o singura data in viata ta, printesa si print. Ca fotograf nunta Bucurestiul iti rezerva multe surprize. Te intalnesti cu multi oameni frumosi dar ei au ceva special pus de-o parte.

Ne-au ales in echipa completa, foto video nunta lor pentru ca le-a placut mult cum lucram. Eu am simtit ceva pentru ei si ei pentru mine. A fost acel ceva care ne-a legat, un sentiment frumos.

Pot sa va spun ca a fost o nunta completa de la pregatiri pana la o superba petrecere, o nunta micuta,  dar foarte eleganta. Dar nu uitati ce este important, dragostea si sentimentele frumoase traiesc vesnic. Acestea au fost suprinse in poze nunta Bucuresti.

Daca ti-a placut si vrei sa mai vezi mai multe evenimente urmareste blogul.