Nunta si noul coronavirus COVID-19

Amanare nunta?

Rochii de mireasa

COVID-19 si rochii de mireasa

Indiscutabil, traim o perioada de criza. In amalgamul de stiti negative despre coronavirus, situatia se schimba rapid. Acolo unde este o problema exista intotdeauna o solutie la aceasta. Dorim sa impartasim informatii si sfaturi care sa ajute cuplurile care se confrunta in aceasta perioada cu decizia de a amana sau continua planurile de nunta.

Daca aveti nunta in urmatoarele 1-3 luni exista o mare probabilitate ca planurile voastre sa fie impactate major de coronavirus. Multe din fabricile ce produc rochii de mireasa si-au limitat sau orpit productia. Virusul se raspandeste rapid asa ca pentru asigurarea sigurantei si sanatatii dumneavoastre si a invitatilor este posibil sa luati decizia de amanare a nuntii.

Reprogramare sau anulare?
Care sunt sansele ca toti furnizorii de nunta sa fie disponibili in aceeasi data?

Sunt intrebari pe buzele tuturor mirilor care si-au programat nunta la inceputul sezonului nuntilor (aprilie-iunie). Dragostea nu se termina aici. Cuplurile nu se vor opri sa se casatoreasca din cauza noului COVID-19. Cum si cand sunt intrebarile cu care se confrunta acum.

Incercati sa discutati cu toti furnizorii (locatie nunta, fotograf nunta, video nunta, decoratiuni, trupa, cabina foto). Sigur veti gasi intelegere la acestia. Vor incerca sa va ajute cu siguranta cu tot ceea ce depend de ei. Mirii trebuie sa fie si ei flexibili la schimbari.

Amanarea nuntii este cea mai buna optiune. Numai asa veti avea numarul estimat de oaspeti prezenti la nunta voastra. Nu puteti nici risca ca invitatii sa fie expusi la infectarea cu noul coronavirus. Daca nu amanati riscati ca numarul invitatilor sa se reduca semnificativ pe fondul temerilor legate de noul coronavirus.

Rochii de mireasa

Este o alta adevarata provocare pentru viitoarele mirese. Stiati ca peste 70-80% din productia mondiala de rochii de mireasa este facuta in China? Chiar si cele mai mari case de moda au externalizat productia in China. Noul coronavirus a devastat economia chineza si are efect asupra intregului glob. Multe fabrici din China au fost inchise sau au o productie restransa din cauza Covid-19. Intarzierea in livrare este o certitudine. Sunt cazuri in care, chiar daca rochiile de mireasa sunt facute in alta parte se bazeaza pe tasaturi sau alte materiale care provin din China. Sfatul nostru este sa comandati rochii de mireasa din timp, astfel incat sa va ajunga cu cel putin 1 luna inainte de ziua nuntii. Este un lucru de invatat din toata aceasta situatie, valoarea cumparaturilor de pe plan local sau national. Va recomandam sa analizati alternative posibile, magazine locale sau designeri locali.

Live-stream it

Ce se poate face daca bunica sau o alta ruda apropiata nu poate veni la nunta din cauza coronavirusului? Echipele foto video nunta se pot folosi de tehnologie pentru a transmite in direct pe Facebook sau Instagram ceremonia de nunta, detalii, rochii de mireasa sau dansul mirilor.

Pastrati-va calmul si casatoriti-va!

Daca doriti sa mai vizualizati si alte articole sau portofoliul nostru apasati aici.

Daca doriti sa ne contactati, aici gasiti toate modalitatile de a intra in legatura cu noi.