SEO fotografia de nunta

Bine v-am regasit la partea-2-a despre SEO fotografia de nunta

Salut prieteni,

Daca la primul articol am trasat cateva linii in optimizarea SEO a unei platforme, astazi o sa incepem sa detaliem aceste puncte importante discutate in primul articol.

O sa alocam mai multa atentie acestor puncte care insemna mult pentru SEO si aduc putere site-ului tau. Puterea site-ului tau este data de cativa factori importanti.

  1. Viteza de incarcare
  2. Continutul site-ului 
  3. Optimizarea on page
  4. Optimizare of page
  5. Optimizare la nivel de link-uri (astazi link-uri interne)

Site-uri noastre suntem niste terminale ale motorului de cautare google si aici se aplica cel mai bine regula ,,nu faci ce-mi place esti impotriva mea, asa ca fiti cuminti si ascultati de motorul de cautare google ca daca nu acesta aplica depunctari serioase.

1. Viteza de incarcare pentru SEO fotografia de nunta

Viteza este esentiala pentru o afacere online. Ce-a mai serioasa depunctare pe care o s-o aplice google in 2021, nu numai pe fotograf nunta este viteza. Viteza de incarcare a unei pagini web este foarte importanta pentru google. Ea trebuie sa aiba un cod sursa cat mai curat si cat mai bine organizat si optimizat. Nu incarcati site-ul cu plugin-uri inutile si nu le lasati instalate daca ele nu folosesc la nimic. Cauta un organizator de plugin-uri pentru site-ul tau. Aloca pe pagina plugin-uri-le strict de care ai nevoi. Asa viteza creste si tu te poti bucura de o apreciere mai buna. Fiecare plugin insemna o adugare de cod si un rander mai slab al pagini. Cu cat pagina este mai mare in informatie ea se incarca mai greu. Pentru optimizarea SEO fotografia de nunta, fotografiile le recomand a fi incarcate cu Lazzy Load. Este un plugin care isi face treaba tare bine. Pagina incarca fotografiile usor conform navigarii in ea.

Gazduire site

Orice site este gazduit pe un server. Gazduirea site-ului pe un server mai performant ajuta la cresterea vitezei de incarcare si de raspuns la interogari privind site-ul vostru.

Acordati mare atentie vitezei de incarcare a site-ului atat pe desktop cat si pe mobil. Mai multi oameni decid sa foloseasca telefonul mobil in loc de desktop, influentand abordarea Google in ceea ce priveste SEO fotografia de nunta​

Mare grija cu ce plugin-uri lucrati pe partea de optimizare. Ca fotograf nunta recomand neaparat un plugin pentru optimizare fotografiilor si celebrul Autooptimize pentru comprimarea si aranjarea cudului sursa in pagina.

Nu lasati fotografiile mari. O fotografie de nunta in web nu trebuie sa depaseasca o rezolutie de 1920×1080 si o dimensiune mai mare de 200kb. O sa spuneti ca se vad rau. Asa este se vad mai rau, dar merge repede. Asta conteaza pentru google. Trebuie sa tineti cont de ce vrea el nu de ce vrea fotograful de nunta sa se vada bine imaginea. Viteza de incarcare se poate verifica pe gtmatrix.com.