Targ de nunti

Ne gasiti si la targ de nunti

Informare tendinte si furnizori - Targ de nunti

Targ de nunti este locul perfect unde gasesti noile trenduri in materie de nunti. Tot aici gasesti multi furnizori care ofera la preturi de oferta tot ce ai nevoie pentru a va organiza ziua nuntii. Sunte sute sau mii si ii gasesti sub acelasi acoperis.

Cautarea furnizorilor poate fi solicitanta. Alegerea locatiei de nunta, a fotografului de nunta si a formatiei, a rochiei de mireasa si costumului de ginere, a pantofilor necesita timp si atentie din partea voastra, in special datorita multitudinii de oferte. Sfatul nostru este sa fiti atenti in alegerea acestora. Optati pentru calitate, intrucat nunta este un eveniment unic. In aceasta zi speciala trebuie sa fiti relaxati si sa lasati sentimentele sa se afiseze pe fetele voastre.

Ziua nunții este plina de sentimente dintre cele mai diverse. Poți simți bucurie, indoială, iritare, uimire, obososeala. Fiecare moment din ziua nunții blochează emoții, gânduri și amintiri nespuse, care devin neprețuite în timp. Trăieste fiecare moment al nunții, îmbrățișează-ți părinții, râzi cu prietenii și dansează toata noaptea.

Si noi am participat la targ de nunti. Am participat la Targul Ghidul Miresei in Bucuresti. Aici ne-am cunoscut cu mirii nostri Claudia si Radu. 

Ne-au vizitat la cateva zile dupa targ de nunti si au hotarat sa colaboreze cu noi pentru evenimentul lor. Au contractat de la noi servicii de fotografie de nunta, video nunta, cabina foto, DJ si aranjamente florale pentru mesele invitatilor.

Vom participa si la targ de nunti organizat de Mariage Fest incepand cu editia de primavara 2020.

Mirii nostrii

Sentimentele de bucurie și iubire s-au resimtit mereu pe parcursul intregii zile. Am rezonat și ne-am inteles minunat. Am rezonat și ne-am inteles minunat. Ca la toate nuntile am inceput cu pregatirile miresei si domnisoarele de onoare. Mirele a fost ajutat de 3 cavaleri. Pregatirile s-au facut la Complex Lebada. Tot in aceasta locatie au avut loc sedinta foto si petrecerea. Au poze nunta Bucuresti cu care sa se mandreasca,.parerea noastra

Iti doresti sa mai vizualizezi si alte evenimente? Apasa aici.

Noi punem valoare pe ceea ce va doriti pentru ziua nuntii. pe povestea voastra, pe detaliile pe care cu atentie le-ati creat. Vrem sa stim toate acestea inainte de a atinge camerele. Indiferent daca nunta ta va fi mare sau mica, vom crea poze nunta si video nunta care se se potriveasca nevoilor voastre. Daca te casatoresti, iti place ceea ce facem si ti-ar place sa afli daca suntem disponibili contacteaza-ne