Logodna, Cununie civila si Prewedding Photo Session

 Prewedding si Cununie civila

Logodna este relatia dintre cele doua persoane care doresc sa se casatoreasca. Dupa logodna multe cupluri aleg sa faca sedinta foto dedicata. Noi va putem ajuta. Save the date sau sedinta foto de logodna. Sedintele foto de logodna permit cuplurilor sa-si anunte logodna in maniera lor unica si personalizata. Bucuria lor este suficienta pentru a aduce zambete pe fetele prietenilor si familiei. Intr-o maniera creativa putem face asta impreuna. Cununia civila este etapa urmatoare, ce oficializeaza relatia cuplului. Cei ce au decis sa isi uneasca destinele si sa oficializeze relatia lor trebuie sa planifice data acesteia. 

Cununie civila si Prewedding Photo Session

Doar cununia civila este recunoscuta legal de state. Nu este tocmai o experienta romantica. 

Pentru a spune DA in fata ofiterului starii civile trebuie facuta o programare cu 10 zile calendaristice inaintea acesteia. Pentru aceasta este nevoie de cateva documente si anume:

  1. Actele de identitate
  2. Certificatele de nastere
  3. Certificatul prenuptial – certificat medical valabil 14 zile calendaristice si cu mentiunea ca persoanele se pot casatori
  4. Declaratia sotilor prin care cei doi soti nu cunosc vreun motiv care sa impiedice casatoria lor.

Prewedding Photo Session sau sedinta foto dupa cununia civila sunt preludii ale nuntii. Cuplul este asteptat sa poarte tinute formale. Fotograful ghideaza cuplul in pozitii ce arata emotia si sentimentele. 

Logodna si Save the Date

Save the Date reprezinta modalitatea perfecta pentru a incepe povestea voastra de dragoste. Veti incepe construirea destinului impreuna. 

Fotografiile realizate la aceste sedinte foto sunt expesia bucuriei si fericirii cuplului. Ei se pot folosi de aceasta ocazie pentru a anunta data nuntii lor familiei, prietenilor si invitatilor. 

Va sfatuiesc ca sedinta foto Save The Date sa va spuna povestea si sa va arate personalitatile. Un fotograf nunta experimentat va sti sa realizeze fotografiile daca ii impartasiti povestea de dragoste.

Logodna, cununie civila si nunta sunt momente speciale si foarte romantice pentru a sarbatorii dragostea si trebuie pretuite. 

Intrati in legatura cu noi!