Save the Date

De ce avem nevoie de sedinta foto Save the Date?

Ce fiori te-au cuprins cand ti-a aratat inelul de logodna? Ai imortalizat acest moment? Sentimentele si amintirile de pret incep acum. De ca sa nu sarbatoresti dragostea ta si sa ai niste fotografii Save the Date minunate?  

Pentru a avea cele mai bune fotografii Save the Date ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • tinuta grozava
  • un vibe pozitiv
  • sentimente din plin
  • bucurie si distractie
  • locatia perfecta
  • rezervarea fotografului potrivit

Tinuta trebuie sa tina cont de anotimp. Purtati ceva confortabil si care sa va reprezinte stilul. Indiferent ce alegeti sa purtati, sedinta foto este despre si pentru a arata personalitatea voastra. Puteti aduce mesaje sau fotografii, daca considerati. Ignorati pe ceilalti si fiti insiva. Amintiti-va de prima intalnire! Vorbiti despre asta. Simtiti dragostea si lasati sarutul sa faca restul.

In zilele noastre se prefera props-urile (accesorii). Au efecte diferite. Nu le alegeti doar pentru ca ele sunt populare. Alegeti props-uri care sa fie relevante pentru tine si partenerul tau. Acestea te pot ajuta sa fii confortabil in fata camerei. Cateva idei de props-uri Save the Date : carte, camera foto, umbrella, valiza, sampanie, baloane, diferite mesaje, animale de companie.

Alegerea locatiei pentru aceste fotografii are o insemnatate aparte, intrucat acest loc trebuie sa aibe importanta destul de mare pentru relatia voastra.

Alegerea fotografului care sa imortalizeze aceste momentele este foarte importanta. In fapt el este cel ce creaza fotografii, care vor fi amintirile voastre.

Aceasta sedinta foto Save the Date va ajuta pe voi sa intelegeti cum trebuie sa va pozitionati in ziua nuntii, pe ce anume sa puneti accent si sa va familiarizati cu fotograful. Si pentru fotograf este importanta, intrucat va va cunoaste mai bine pe voi precum si dorintele si asteptarile voastre.  Astfel si voi si fotograful veti fi mai pregatiti in ziua nuntii.

Aceasta familiarizare creaza o relatie si incredere. Sunt factori determinanti pentru reusita fotografiilor din ziua nuntii, pentru ca vor permite purtarea naturala si nestingherita fata de aparatul foto. Asa ca fotograful de nunta poate sa capteze emotia cu prioritate.

Fotografiile de la aceasta sedinta foto le pot impartasii prietenilor si familiei. Le puteti folosi chiar pentru a anunta data nuntii.

Multi dintre mirii nostrii au inteles importanta acestei sedinte. Va las spre exemplificare o astfel de sedinta foto Save the Date. Locul ales de mirii nostrii a fost Sinaia

Daca doriti sa mai vizualizati si alte nunti, apasati aici.