Cautati o echipa foto video botez? Nu mai continuati, ati gasit echipa experimentata a Imaginii Nuntii Tale, de care aveti nevoie. Suntem aici pentru voi si consideram un privilegiu sa suprindem fiecare moment al botezului micutului vostru. Oferim servicii de fotografie si videografie de neegalat. Combinate cu o grija deosebita pentru oamenii deosebiti cu care lucram, o calitate exceptionala si o atentie impecabila la detalii fac ca imaginile noastre sa fie amintiri pretioase cu care sa va mandriti.

Scopul nostru este sa personalizam experienta foto video botez pentru a crea o unica si artistica reprezentare a zilei si pentru a ramane cu aminitiri de valoare

Pachete foto video botez in functie de dorintele si amploarea evenimentului

Investeste in amintirile bebelusului vostru! Investeste in echipa foto video botez.

 O echipa talentata este o investitie valoroasa. Fiecare membru al echipei noastre are o mare experienta in captarea momentelor magice.

Alegerea echipei foto video botez

O echipa calificata, care se potriveste stilului tau, iti va oferi imagini frumoase cu care sa te mandresti. Increderea este elementul esential in colaborarea cu echipa foto video botez. Iata de ce puteti avea incredere cand lucrati cu noi:

• Pasiune, Experienta, Stil, Reputatie, Training-uri permanente
• Standard inalt – Toate materialele finale sunt verificate calitativ inainte de predare de fotograf nunta Constantin Butuc, proprietarul afacerii
• Aparatura profesionala de ultima generatie
• Albume foto botez – Fiecare album este individualizat, personalizat si realizat de noi.

Alegerea echipei foto-video botez este cu adevarat grea. Datorita multitudinii de oferte. Inainte de a decide asupra fotografului si echipei video alese ar trebui vizualizate portofoliile acestora. Postarile de pe retele de socializare pot fi repere pentru a va asigura ca este stitul pe care vi-l doriti. Fotografii si videografii nostri se vor asigura ca primiti imagini fotografice si videografice de inalta calitate. Cand vine vorba de fotograf botez este important sa alegeti un fotograf cu abilitati potrivite. Acesta nu trebuie sa aiba doar experienta ca fotograf, ci si experienta in fotografia de botez.

Meriti cei mai bun!

Cu o experienta de peste 15 ani, va asiguram ca imaginile foto-video botez vor arata la fel de spectaculos ca si ziua voastra magica.

Vom salva amintirile pentru totdeauna si veti retrai momentele de fiecare data cand le veti privi.

Planuiti sa sarbatoriti Botezul si sa-i urati "Bine ai venit!" bebelusului vostru?

Botezul este un eveniment unic, un ritual prin care un copil devine crestin. Ca parinte ziua in care copilul tau intra in comunitatea crestina are o importanta deosebita si una pe care vrei sa o pretuiesti pentru totdeauna. 

Echipa foto video botez este unul dintre cei mai importanti furnizori.

Glumim, ramanem pozitivi, suntem buni cu voi si cu familiile voastre. Suprindem emotiile, momentele importante, bucuriile voastre si ale celor dragi. Combinam intelegerea profunda a evenimentului cu pasiunea si experienta noastra de peste un deceniu in domeniu. Suntem capabili sa imortalizam toate detaliile pe care voi le-ati dorit si in care ati investit timp si suflet. 

Sunteti pe maini bune! Lasa amintirile sa vorbeasca!

Suntem una din cele mai bune echipe foto video botez din tara si avem o experienta de peste 15 ani in aceasta industrie. Asadar sunteti pe maini bune!

O fotografie sau un video de botez oresc timpul in loc si fura o clipa sau momente pe care cu drag dorim sa ni le amintim peste ani. Viata fara amintiri ar fi pustie si apasatoare. Amintirile ne hranesc, ne inspira, ne scot din rutina, ne fac sa visam….este ceea ce credem si aplicam in realizarile noastre.

Vreti sa salvati amintirile primei petreceri a bebelusului vostru?

Serviciile noastre profesionale de fotografie si video de botez va permite sa suprindeti frumusetea zilei si sa pastrati aceste momente. Amintirile au locul lor in sufletele noastre. Ne ajuta sa pastram vii momentele de fericire. Desi copilul va fi centrul atentiei noastre, ne concentram si vom aloca timp pentru a suprinde atmosfera, detaliile, frumusetea locatiilor, expresiile si emotiile care fac ca ocazia sa fiei atat de speciala. Echipa noastra foto video botez si-a combinat anii de experienta si talentul pentru a imortaliza si crea amintiri pe care sa le pretuiti in anii ce vor veni. 

Daca raspunsurile ambelor intrebari este DA, atunci colaborarea noastra va fi valoroasa, potrivita si corecta.