Fotograf nunta Giurgiu

Fotograf nunta Giurgiu

Mirii nostrii - Fotograf nunta Giurgiu - Adriana & Edy

Nunta aceasta a fost una deosebita si totodata diferita. Am fost fotograf nunta Giurgiu alaturi de videografii echipei mele. La aceasta nunta am intalnit pe Adriana si Edi. Miri mei au stiut sa beneficieze de experienta mea in calitate de fotograf nunta. Mi-au placut din prima clipa. Desi sunt Bucuresti ei m-au ales. Ei au stiut ca-mi plac deplasarile si nuntile deopotriva. Stiu ca sunt si fotograf nunta Ploiesti si fotograf nunta Buzau, fotograf nunta Ramada Bucuresti, poze nunta, fotograf nunta Jubile Ballroom.
Am avut o colaborare foarte frumoasa, iar aceasta se vede in fotografiile lor. Ei sunt multumiti cu amintirile lor deci am facut o treaba buna in calitate de fotograf nunta.

Adriana & Edy​

Cu o saptamana inaintea nuntii am participat la cununia lor civila alaturi de numerosi invitati. Am facut si o sedinta foto cu toti invitatii. Cu ei m-am reintalnit in ziua nuntii.
Dupa aceasta sedinta foto, am plecat impreuna cu mirii la o sedinta foto dedicata doar lor in parc Comana. Aceasta sedinta realizandu-se vara am suprins toata frumusetea parcului inflorit. Bucuria mirilor m-a inspirit. Tineretea si deschiderea nor catre fotografie au condus la realizarea unor cadre frumoase.
Asa cum am spus si mai devreme, dupa o saptamana a urmat nunta. Nu am sa uit niciodata nunta lor, intrucat a fost o nunta penticostala. Am inceput cu pregatirile. Sedinta foto din ziua nuntii a fost facuta la filarmonica din Giurgiu. O cladire frumoasa in care fotograf nunta Giurgiu a reusit sa capteze cateva cadre deosebite.
Apoi a urmat slujba de la biserica care a fost unica si foarte emotionanta. Emotia, lacrimile si zambetele i-au insotit. Si-au facut juraminte unul altuia. Emotionant este cuvantul care poate defini atmosfera de la biserica.
Pretrecerea a fost una linistita, asa cum sunt nuntile penticostale. Mirii au cantat in fata invitatilor. S-au folosit inclusive de proiectii de imagini din copilaria lor. Interesanta petrecere.