Nunta 2021

Nunta 2021

Daca aveti nunta 2021, va invitam sa ne urmariti atat de Facebook cat si pe Instagram

Gasim pagina noastra de Facebook mai usor si rapid pentru a posta ultimele noastre realizari. Va recomand sa vizitati pagina noastra sau chiar sa ne urmariti pentru a vedea cu o frecventa mai mare activitatea noastra recenta. Imi pare rau dar in timpul sezonului chiar nu avem timp sa actualizam site-ul atat de des pe cat ne-am dori. Suntem din Bucuresti si suntem disponibili pentru deplasare ca fotograf nunta Ploiesti, fotograf nunta Buzau, fotograf nunta Giurgiu.

Suntem incantati sa impartasim fotografia de nunta a Anei Maria si Ionut pe blogul nostru. Imaginile au fost realizate de fotograf nunta

A fost o frumoasa zi de octombrie in Bucuresti cand Ana si Ionut si-au unit destinele. Am inceput cu pregatirile mirilor. Primul a fost Ionut. Era cu familia lui si cavalerii de onoare. Dupa pregatirea mirelui am plecat in pas alergator catre Ana Maria. Ana Maria este o fire foarte energica, joviala, expresiva si deschisa propunerilor noastre. Ne-a intampinat alaturi de familia ei si domnisoarele de onoare. Pregatirea miresii s-a desfasurat intr-o atmosfera plina de bucurie si distratie. Dupa venirea alaiului in frunte cu mirele nostru ne-am prezentat la cununia civila.

Bucuria si vibe-ul pozitiv au fost printre invitati

Si-au unit destinele in aceeasi zi, atat in fata starii civile la Oficiul Starii Civile Sector 3 cat si in fata lui Dumnezeu la Biserica Sfantul Mina. Dupa ce si-au unit destinele a venit timpul petrecerii. Mirii nostri au planificat fiecare detaliu si s-au distrat pe cinste. A fost o petrecere magica centrata pe invitati, in care acestia sa se simta rasfatati. Daca planuiti in viitorul apropiat nunta 2021, va sfatuiesc sa faceti la fel.  Locatia petrecerii Hotel Lev Or

Initial cand am semnat contractul nu au optat pentru sedinta foto Trash the dress, in ziua nuntii am fost informat ca isi doresc o astfel de sedinta. Bucuria mea! Sedintele foto imi dau posibilitatea de a interveni pentru a obtine fotografii deosebite, unele mai elaborate. Acestea sunt pe sufletul meu. Ne-am distrat foarte tare la sedinta foto Trash the dress. Ei au o chimie plina de viata si distractie. Acestea au facut atat de usora fotografierea lor. Credem că fotografiile lor sunt dovada!

Daca doriti sa mai vizualizati si alte nunti, apasati aici.