Fotograf nunta Cernica

Fotograf nunta Cernica

Evenimente multe in acest an 2018 si recunosc ca sunt tare mandru si bucuros! Acestea ne faciliteaza intalnirea cu oameni, este ceea ce ne place si ne incarca cu energie pozitiva.

Uneori apare intrebarea daca am obosit si daca ne-am saturat de ceea ce facem. Chiar daca sunt multe evenimente nu este rutina, datorita diversitatii. Exista oboseala la evenimente intrucat este un  mare de ore de munca (in medie 16-18 ore/zi). Concentrare maxima, adaptabilitate locatiei si oamenilor cu care ne intalnim si creativitate sunt componente ale unei zile de nunta. Nu este usor sa fii fotograf de nunta.

Pentru ca iubim oamenii, aceasta oboseala ne face fericiti. Aceasta fericire vine prin oamenii cu care lucram. Traim odata cu fericirea lor, simtim odata cu ei emotiile, ne plac oamenii veseli si plini de dragoste. Suntem o echipa formata din fotograf nunta Cernica si videografi de nunta. Noi asiguram sevicii fotografice si ca fotograf nunta Reina Events, fotograf nunta Marriot Bucuresti, Fotograf nunta Jubile Bucuresti. Noi asiguram servicii de poze nunta , video nunta si cabina foto

Nu vrem sa schimbam acest domeniu pentru ca iubim oamenii, iar povestile lor de dragoste ne bucura cu adevarat.

Mirii nostrii si povestea lor de nunta

Daca tot vorbim despre dragoste si oameni, astazi va propun sa va intalniti cu doua suflete pline de sentimente frumoase, Andreea si Eduard! Daca as avea cuvinte sa descriu acest cuplu, ar fi minunat. Nu imi gasesc cuvintele pentru ca au asa multe calitati incat nu pot sa le sintetizez intr-o singura propozitie!

Este acel exemplu de cuplu care-ti arata ca dragostea, veselia, respectul si multa daruire fac o echipa superba! Au facut un adevarat spectacol din nunta lor, de fapt spectacolul vieti memorat de noi in imagini, fotografii de nunta si film de nunta deopotriva. Au realizat o nunta asa cum este viata lor, plina de frumusete, dragoste, culoare si multa bucurie.

Andreea si Eduard au inceput pregatirile dimineata la Grand Hotel Continental Bucuresti, un loc care pentru mine starneste numai amintiri placute. Acum 5 ani de zile treceam si eu prin aceeasi camera de hotel in calitate de mire!  Ca fotograf de nunta pot spune ca acest loc iti ofera toate posibilitatile pentru o sedinta foto reusita! Puteti sa ii admirati in fotografiile lor de nunta in acest loc plin de frumusete.

Pertrecerea

Au ales ca slujba religioasa fie facuta intr-un loc si cu preoti apropiati de sufletul lor! Pentru ei totul este legat de suflet. Petrecerea a avut loc intr-o zona ca-n povesti. Un loc ales de Andreea si Eduard in care au adus cu ei membrii ai familiei si multi prieteni, persoane apropiate lor!

Sa fii fotograf nunta nu este usor pentru ca ai multe de adaptat din mers, dar Colonial Club Cernica iti pune totul la dispozitie natura, lac, verdeata, curte, lumini de noapte. Fotograf nunta Cernica este unul dintre preferatele mele cuvinte cand vine vorba de locuri de nunta! Aici, petrecerea a tinut pana dimineata. Andreea si Eduard nu au stat nici un moment jos, au fost ca adevarate locomotive pentru invitati  si au dovedit ca pot face un spectacol de vis din nunta lor!

Ii felicitam si va lasam sa admirati cateva fotografi de la nunta lor! Le dorin o viata fericita in continuare!