fbpx

Fotograf nunta La Seratta Otopeni

Admir de multe ori cum avioanele cobora usor catre Aeroportul Baneasa, pentru ca studioul nostru se afla in Pipera si este tare apropiat de aeroport.
Am aceasta ocazie zilnic. Admir si aud avioanele la decolare si aterizare. Este superb sa vezi aceste aparte de zbor cum se desprind de la sol si cum se reintorc la sol cu sute de suflete in interior.
Anul 2018 mi-a oferit o surpriza tare placuta. Am intalnit pe cei doi protagonisti din acesta postare, Iulia si Mihai. Sunt din Romania dar sunt stabiliti in Dubai. Pana aici nimic deosebit si nici o legatura cu textul de mai sus, dar surpriza, ea este insotitor de bord si el viitor pilot. Acum ati inteles si mica mea introducere sa nu cumva sa credeti ca fac reclama la avioane. Dar nu neg ca mi-as dori sa fotografiez o nunta intr-un avion!

Povestea nuntii lor

Au venit din Dubai cu cateva zile inainte de marele eveniment din data de 1 Iulie 2018. Am stat mai mult de vorba despre nunta lor si iata ce am hotarat.
Ziua nuntii sa inceapa cu fotografierea pregatirilor intr-un hotel de aviatori din Otopeni. Sedinta foto de nunta sa se desfasoare la Casa Ghica Caciulati si petrecera unde o sa fiu tare solicitat ca fotograf nunta La Seratta Otopeni.
Iulia este o tipa mai directa. Stie foarte bine ce-si doreste de la viata si ce a dorit mai mult a avut. Astazi ea il are alaturi pe Mihai, sufletul ei pereche care o soarbe din priviri si o maguleste cu declaratii de dragoste. Pregatirile lor au fost separate. Baietii cu baietii, fetele cu fetele. In fotografii aveti ocazia sa vedeti ca sunt multi cavaleri prezenti si multe domnisoare de onoare.
O sedinta foto in care cei doi au mers cu cei mai apropiati de sufletul lor, adica nasii. La Ghica Caciulati am realizat niste fotografii de exceptie. Dupa care ne-am reintors in Otopeni acolo unde trebuie sa ajungem si in fata lui Dumnezeu si a preotilor. Emotia sa spunem ca a trecut pe jumatate, dar nu integral a ramas frumoasa petrecere.

Petrecerea

Inceputul acesteia este plin de emotie pentru miri. Cand alegi sa fIi fotograf nunta La Seratta Otopeni nu este ceva usor, un spatiu grandios. Totul este rotund si vitrat. Sa spunem ca experinta mea ca fotograf de nunta a facut ca aceste fotografii sa devina adevarate opere de arta si sa imortalizez un dans al mirilor nemaintalnit.
Cand iti porti mireasa in timpul valsului pe un singur brat este ceva. Asta arata incredere, putere, control de sine, dragoste si multa daruire. Petrecerea fost scurta aaaaa…… asa mi-a parut mie ca m-am distrat la maxim. Iulia a facut parte dintr-un ansamblu folcloric si asta se vede tare in ce face pe ringul de dans. A tinut toata nunta in priza pana dimineata tarziu. Toata lumea a fost prezenta la specacolul lor pana in ultimul moment. Revin si ma inclin fotograf nunta La Seratta Otopeni. O adevarata onoare.
Daca doriti sa vizualizati si alte evenimente va invit sa vizitati blogul.