Fotograf nunta Jubile Ballroom

Fotograf Nunta Jubile Ballroom

In sezonul nuntilor, cand ma trezesc in fiecare dimineata de sambata si stiu ca urmeaza ca doi oameni sa-si uneasca destinele pentru vesnicie, emotia si sentimentele frumoase ma invaluie.
Ca fotograf de nunta nu este usor sa faci fata unui eveniment de-o asemenea amploare. In cateva cuvinte fotograful de nunta trebuie sa fie bine instruit si cu nervii tari. Trebuie sa fie glumet si un bun povestitor. Trebuie sa manuiasca tehnica din dotare foarte bine si sa vina cu idei unicat la fiecare nunta.
Hmmm fotograf Nunta Jubile The Ballroom, da stiu o sa spuneti are viata grea. Da are viata grea, dar si frumoasa. El fotograful de nunta este mereu ancorat in realitate si este gata sa vada in ceea ce nu vedeti voi, arta si sentiment.

Mirii nostrii si povestea lor

Cand ajung la nunta a doi medici … ma gandesc ca azi sunt eu fotograf nunta Jubile The Ballroom , dar maine pot fi eu pacientul lor. Am zis bine nu! Fotografiile de nunta trebuiesc realizate cu mare responsabilitate, iar din ele sa reiasa tot cea ce este frumos in aceasta zi. Sa facem si prezentarile. Mirii mei sunt Roua si Lucian. Roua, un nume care o sa-mi ramana mult timp in memorie, foarte rar intalnit. Roua este cea care se bucura din plin de dragostea lui Lucian. Este foarte expresiva si o arata.

Formeaza un cuplu deosebit. Cand sunt impreuna sunt ca acei doi porumbei care nu se dezlipesc nicIodata unul de celalalt. Dar sa revenim la nunta ca m-a luat valul sentimentelor. Organizarea acestei nunti a fost exemplara, atitudinea mirilor a fost coplesitoare si asa in luna septembrie am mai scris o poveste frumoasa de dragoste in portofoliul nostru. A fost o nunta cu de toate cununie civila intr-o zi anterioara, pregatiri, cununie religioasa, sedinta foto. Petrecerea a fost superba. As alege si as recomanda aceasta locatie. Face ca amintirile tale sa devina de poveste.

La cateva zile dupa nunta au facut si sedinta foto Trash The Dress la Palatul Stirey. Eu unul ca Fotograf nunta Jubile Ballroom ma mandresc cu realizarile noastre. Si-au dorit amintiri deosebite si le au. In acest decor frumos de toamna ne-am folosit de idei, creativitate si de recuzita.

Urari de bine - Fotograf Nunta Jubile Ballroom

Le dorim o viata plina de fericire.


Povestitor de nunti, Constantin Butuc, fotograf nunta cernica, fotograf nunta Reina Events, fotograf nunta Sinaia, Fotograf nunta Ploiesti, fotograf nunta Buzau, Fotograf nunta Giurgiu, poze nunta, video nunta, cabina foto, fotograf Save the date, fotograf nunta 2020, fotograf nunta 2021.  

Daca iti place si doresti sa vezi mai multe, blogul iti poate oferi cateva evenimente pe care sa le admire. Daca iti doresti sa vezi mai multe, contacteaza-ne !